A mozgássérült színész nem tudja, lehet-e gyermeke

2017. január 8. 22:55

Fenyvesi Zoltán
Femcafe
A színész, aki gyermekkora óta kerekesszékes, szemrebbenés nélkül válaszolt minden kérdésre a családjával, állapotával és terveivel kapcsolatban.

A Lakástalkshow legújabb adásában Fenyvesi Zoltán vendégeskedett, a mozgássérült színész pedig minden kérdésre szemrebbenés nélkül válaszolt. Mesélt a gyermekkoráról, a szüleivel való kapcsolatáról, sőt a családalapítással kapcsolatos terveiről is. A műsor szerdán este kerül majd adásba.

Fenyvesi Zoli nyíltan beszélt mindenről

Till Attila filmjének - Tiszta szívvel - 24 éves főszereplője, Fenyvesi Zoltán vendégeskedett a Lakástalkshow legfrissebb adásában a VIASAT3 csatornán, amelyben a házigazda, Lovász László mindenről kifaggatta. A színész, aki gyermekkora óta kerekesszékes, szemrebbenés nélkül válaszolt minden kérdésre a családjával, állapotával és terveivel kapcsolatban.

»A lábamat ha megszúrod - ahogy a filmben is megszúrják az egyik szereplő, Szabolcs lábát - én azt már nem érzem. Szóval én ezt akkor poénként hoztam föl, de Tillának is eszébe jutott. Szóval én ezt például nem érzem, de ez sérültségektől függ, ki mennyire érzi« - mesélte Zoli, amikor a műsorvezető arról kérdezte, honnantól nem érzi a lábait.

Ezután elárulta, édesanyja volt az, aki születése után azonnal elhatározta, hogy mindenáron fölneveli őt. Hozzátette, az asszony mindig azért dolgozott, hogy minél önállóbb embert neveljen belőle, amiért korábban sok támadás érte. Sokan ugyanis úgy gondolták, nem támogatja eléggé sérült gyermekét. A színész ezt nem így gondolja, nagyon hálás édesanyjának, akivel a mai napig együtt él.

(...)

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés