Szavazz a Média a Nemzedékekért-díjra és nyerj operabérletet!

2017. január 9. 14:08
A Családbarát Médiáért-díjat 10 éve fenntartó Média a Családért Alapítvány 2016 októberében meghirdette a Média a Nemzedékekért-díjat. Ezúttal a téma az idősebb generáció pótolhatatlan szerepe a kisközösségeken, a munka világában és a családban. Január 1-től 15-ig lehet szavazni közönségdíjasra. A szavazók közül egy szerencsés páros operabérletet nyer, illetve minden szavazó megkapja a Képmás márciusi lapszámának digitális változatát. A díjakat 2017. január 19-én adják át, együtt a Családbarát Médiáért-díjjal. Az esemény médiatámogatója a Mandiner.család is!

Hasonlóan a Családbarát médiáért-díjhoz, ez az elismerés is a média közvélemény-formáló szerepére szeretné felhívni a figyelmet és annak témájává tenni a társadalom számára fontos ügyeket. Azzal ellentétben azonban azt szeretné hangsúlyozni, hogy a generációk közötti együttműködés nemcsak a családon belül fontos, noha az arra való képességet döntően a családban sajátítjuk el.

A zsűri elé 12 db 2016-os médiamegjelenés kerül, melyekből 2017. januárban választják ki a Média a Nemzedékekért-díj 2016 győztesét, az ebben az időszakban megjelent illetve elhangzott országos terjesztésű print és online írásokból, rádiós és televíziós műsorokból.

2017 januárjának első két hetében közönségszavazást is indult a Média a családért honlapján. A díjat 2016-ban az EMMI támogatja, összege 250.000 Ft, melyet a cikk illetve műsor írója, szerkesztője nyer el, és a 2017 január 19-ére szervezett ünnepélyes, műsoros díjátadó esten adunk át a Családbarát Médiáért-díjjal együtt. Az esemény médiatámogatója a Mandiner.család is!

A jelölt pályaművek:

 

Szavazási lehetőség itt.

Összesen 1 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Elég lenne emberséges bánni az idősekkel.
A nemzedékek együttélését nem csak "pályaművek", hanem mi magunk is tudnánk segíteni.
Kegyetlen magány kínozza az egyedülálló időseket.
A gyengülő szervezet, az elhanyagolt testi-mentális állapot szinte "törvényszerű" az élet utolsó szakaszában. Rájuk nincs idő, energia, pedig a társadalom mentális állapotát nagyrészt azzal lehet mérni, hogyan bánnak az emberek a felmenőikkel és a leszármazottaikkal.

Ma egy celeb százszor fontosabb a társadalom számára, mint egy agyongyötört sorsú édesanya/édesapa.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés