A színészet fontosabb, mint a család

2017. január 15. 18:27

Stohl András
Blikk
Vagy a család, vagy a színészet, nem működik a kettő egyszerre. Ezt már évek óta tudom, és én az utóbbit választottam. Interjú.
A színész tavaly év végén költözött el családjától. Stohl pedig úgy véli, idén sem lesz több ideje szeretteire, annyi darabban kell helyt állnia.
 
Vagy a család, vagy a színészet, nem működik a kettő egyszerre. Ezt már évek óta tudom, és én az utóbbit választottam – kezdte Stohl a Blikknek.

Mindenki a saját életét éli, és abban kell minél jobban helyt állnia. Az évek alatt megtanították, hogy az őszinteség a legfontosabb, és ehhez igyekszem is tartani magam. A szerepeim, amiket a sorstól és a rendezőktől kapok, mind olyan szakmai kihívások, melyek teljessé teszik az életem. Persze közben háttérbe szorítva azt, hogy jó apa lehessek.

Idén sem lesz ez másképp, és a sok munka miatt már látom, hogy alig lesz időm a családomra. De ez az én döntésem – fogalmazott András, aki magánéleti botlásai sokkal inkább erősítik színészi teljesítményében. A Vígszínház színésze jelenleg is tucatnyi darabban játszik, többnyire negatív hősöket, ám ezt egyáltalán nem bánja. Sőt!

Mindig is sokkal jobban szeretettem a negatív karaktereket megformálni, de egyáltalán nem gondolom, hogy az magánéletemben történt események bármiben befolyásolnák azt, hogy milyen szerepet kapok a színházban – mondta Stohl.

(...) 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 14 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Aki nem akar jó apa lenni, az ne is törje magát!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés