Ivanka Trump: Nem én leszek a First Lady

2017. január 20. 22:51
Ivanka Trump az ABC News-nak adott interjújában azt mondta, hogy „Melania egy hihetetlen First Lady lesz” és bevallotta, hogy Donald Trump az elnöksége ellenére is elsődlegesen apa marad számára.

Az ABC News riportere készített interjút Donald Trump – testvérei szerint kedvenc – gyerekével, Ivanka Trumppal. Ivanka elutasította azokat a spekulációkat, miszerint ő töltené be First Lady pozíciójával járó feladatokat. „Egy First Lady van csak és Melania egy hihetetlen First Lady lesz” – mondta Trump lánya.

Ivanka a családjáról gyakran tesz fel képeket, videókat a közösségi média felületeire. A férjéről Jared Kushnerről azt mondta, hogy egy „bámulatos emberi lény”, aki egy „hihetetlen apa” is egyben. Kushner egyébként Trump egyik befolyásos tanácsadójaként fog dolgozni a Fehér Házban, feltehetően ezért is költözött a család Washingtonba, ahol a napokban leköszönt Obama elnök szomszédságában fognak lakni.

Ivanka beszélt apja demokrata kihívójának Hillary Clintonnak a lányával, Chelsievel való barátságáról is. Elmondta, hogy a kampány ellenére még mindig barátok.

 

Összesen 33 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

irigykedsz mi? :)

gondolom mar nem tudnank meg, mivel a nuklearis sugarzas zavarna a netet...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés