Kórházba juttattátok Laci bácsit!

2017. január 28. 14:44

Schobert Norbert
Facebook
Miért kellett ezt a jószívű, idős Nagymestert a rosszullétbe kergetni? Kinek a rejtett piaci érdeke ez?

„Büszkék lehettek! Kórházba juttattátok Laci Bácsit!
(az első képem Róla, ahol nem mosolyog)

Az elmúlt hetekben a csodás internetes publikációk, a divatos gasztrobloggerek aljasan összevágott videókkal és ocsmány, becsmérlő kritikákkal támadták a házias, egyszerű, vidám főzés Atyját, a szakács Világbajnokot a Teletál és az update1.hu ízeinek szakmai vezetőjét.. Köpködték, hogy ketchup-ot ad az olasz tésztához, de kivágták, hogy friss paradicsommal csinálta és a végén az egyszerű, szegényebb embereknek javasolta a szidott hozzávalót. 

Köpködték a C-vitaminos desszert miatt, de kivágták amikor előtte elmondja, hogy a vitamint be nem venni akaró gyerekeknek így kell belecsempészni a sütibe...

Az írott szónak súlya van. Heteken át olvastuk, hogy a magyar csapat győzni megy a Bocuse D'Or-ra, aztán negyedik lett és olvashattuk újra, mekkora siker ez! Simán bárki másról megírták volna: »Pofára esett a magyar csapat, dobogóra se kerültünk!« Hála Isten nem így publikáltak, ezúton is gratulálok! Ilyen amikor ki van adva valakire, hogy mindenképp seggnyalás, vagy mindenképp kilövési engedély.

Miért kellett ezt a jószívű, idős Nagymestert a rosszullétbe kergetni?

Kinek a rejtett piaci érdeke ez? Legközelebb Gálvölgyiről is megírjátok, hogy ciki volt az életműve, mert a standup Dumaszínház az igényes humor mostanában? Vannak generációk és van múlt, amit tisztelni kell! Ti is lesztek öregek és lehet nem fogtok akkora életművet letenni, mint Benke László, aki az egyszerű, esetleg szegény embereknek segít. Benne Apáink, Nagyapáink főztjét érezzük amíg lehet. Őket is a sírba gyaláznátok a kis ételükkel az ünnepi asztalnál, hogy nem konfitált bio kacsamellet adott vegán spenóttal? Esetleg mert csak bolti sonkára tellett????

Mélységesen szégyelljétek magatokat! Én megvetlek titeket. Emlékeztek Albert Györgyire? Sírba rugdosta a bulvár, aztán ajvékolva síratta. Undorító.

Mi elmentünk Laci Bácsihoz, imádkozunk érte, hogy álljon talpra és főzzön még nekünk!
Kérem Ti is fejezzétek ki az együttérzést és a szeretetet egy lájkkal és megosztással! Láthassa az Öreg, hogy mennyien vagytok

Fördős Zé! Tanulj meg főzni! Részemről csak egy mondat: »Csakazértis Laci Bácsi!«”

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 72 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Na, kérem szépen!
Az időd emberek érzékenyek. Érzékenyek, mert úgy érzik, valamit letettek az asztalra, jár nekik a nyugodt időskor , amúgy is fegyvertelenek a nemtelen támadásokkal szemben .
Én nem nézek főzős műsorokat, nem kultiválom a celebeket sem.
De: Sok idős embert ismerek, akik vagy magányosak, vagy a párjukkal együtt meggyengült fizikai állapot jutott nekik osztályrészül. Ők boldogok, ha jó ízű, a pénztárcájuknak megfelelő minőségű meleg ételhez jutnak naponta egyszer.
A mondás: Aki nem hal meg fiatalon, meg fog öregedni.
Akkor majd megtapasztalja, milyen a fennhéjázó macskajancsik verbális támadása, amelyik elől nem tud kitérni a buszon, az utcán , a boltban és az orvosi rendelő váróhelyiségében.

El kellene már jutni odáig, hogy értéknek tekintsük azt, ami az idős emberekben felhalmozódott és megköszönni nekik a létezésünket!

Nem vagyok oda Norbiért, és azt sem rónám fel ezen gasztrobloggereknek, hogy ők tehetnek arról, hogy Laci bácsinak egészségügyi problémái vannak.

Abban viszont egyetértek, hogy ezek az ún. gasztrobloggerrek szinte egytől egyig felfuvalkodott, elitista kis patkányok.

Csodálatos, amikor a bulvárt szidja a kizárólag bulvárszaron élő műkörmösök és celebpicsák védőszentje.
Aki a Riposzt áltudományos faszságait posztolja nap mint nap, aki az egész vagyonát annak köszönhette, hogy a bulvár a hátára vette.

Szíveskedjél ránézni a KSH halálozási mutatóira!

"Benke Laci bácsi" életműve az idő előtti halál. Elvesz az életetekből és még tapsoltok is hozzá. Ez ellen felszólalni mindenki kötelessége, mert tudjuk, hogy rosszak a táplálkozási szokásaink és a sírba vezetnek, de ezt még propagálni is, na ez az, ami ellen igenis fel kell lépni!

A hülyeséget véditek. Nem az a baj, hogy teletálaztok, hanem az, hogy fel sem fogjátok, hogy miért rossz ez. Én sem eszem mindig egészségesen, de ne gyártsunk már ideológiát a hülyeséghez!

Gyerekek nem születnek, az élők pedig sötétek. Rosszabb összeállítást elképzelni sem lehet!

A kádári nosztalgiával sok pénzt lehet keresni. Nem számít milyen áron. A mai világ a pszichopatáké, és még sajnálni sem kell azt, aki felfogni sem akarja, a tényeket!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában