8.500 négyzetméteres korcsolyapálya Bécsben

2017. január 31. 16:21
Január 24-én kibővített, 8.500 négyzetméteres pályával nyílt meg a Bécsi Jégálom (Wiener Eistraum) a Városháza előtti téren. A varázslatos hangulatú korcsolyapálya március 12-ig várja a téli sportok kedvelőit – írja a Családháló.
Csodálatos kulisszák között, a Bécsi Városháza és a Burgtheater előtti pályákon, illetve az ezeket összekötő parkon átívelő romantikus ösvényen korcsolyázhatnak egészen márciusig a Bécsbe látogatók. Tavaly decemberben 22. alkalommal nyitotta meg kapuit a Wiener Eistraum, akkor még 4.500 négyzetméteres pályával, de egy pár napos rövid átalakítás után, a kétszeresére bővítették ki, így 2017. január 24-től már 8.500 négyzetméteren várja a Bécsi Jégálom a korcsolyázókat. Ahogy tavaly, a jégpálya idén is LED világítást kapott, így minden este fényárban úszik.
 
A Bécsi Jégálom azonban nemcsak a korcsolyázóknak kedvez, hisz hétköznap esténként 17 és 22 óra között curling pályákat is lehet foglalni. Az izgalmas sport Bécsben kifejezetten népszerű. Az erre kialakított 550 négyzetméteres pályát azonban hétvégén és hétköznap napközben a kezdő korcsolyázók vehetik birtokba. A gyermekek és a kezdők első alkalommal ingyenesen, biztonságos közegben ismerkedhetnek meg a korcsolyázással.
 

Bővebb információ a Wiener Eistraum honlapján

Összesen 3 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés