Trump elnök megvonta a támogatást a Planned Parenthoodtól

2017. január 31. 15:01
Az USA új elnöke beiktatása percétől nagyon aktív. Egyik első intézkedése az volt, hogy megvonja a támogatást az abortuszgyárként is emlegetett Planned Parenthoodtól.

Obama elnök híres volt abortuszpárti politikájáról. Amikor elnökké választották, zöld utat adott azoknak a szervezeteknek, amelyek a tengeren túl támogatták vagy hajtottak végre abortuszokat.

Trump ennek a korszaknak vetett véget, amikor leállította azt  gyakorlatot, ami azt eredményezte, hogy maguk az adófizetők finanszírozták az abortusziparban érintett szervezeteket. A vezető pro-life csoportok azonnal reagáltak Trump lépésére:

„Trump elnök Ronald Reagan örökségét viszi tovább, azaz beiktatása első napjától kezdve aktívan fellép és nem hagyja, hogy a tengeren túli Planned Parenthood-szervezetek a mi dollárjainkból finanszírozzák az abortuszokat”, nyilatkozta a LifeNews.com-nak a Susan B. Anthony List elnöke, Marjorie Dannenfelser.

Trump elnök azonnali lépése annak érdekében, hogy minden emberi életet tiszteljünk, beleértve a még meg nem születetteket is, erős üzenet arról, milyen komoly pro-life értékeket képvisel a leendő új kabinet.

 
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés