Balaton Camino – hat lábbal a magyar tenger körül

2017. február 28. 13:28
Véget ért a Balaton Camino, három fiatal hölgy téli túrája a tó körül. Február 15. és 24. között napi 20-25 km-t gyalogoltak és körülbelül harminc ember csatlakozott hozzájuk a tíznapos gyaloglás során. A Sonline.hu cikke.

Balatonföldvár volt a rajt és a célállomás is, közel 300 ezer lépést tettek meg és nagyjából 210 kilométert gyalogoltak, esténként pedig összesen tíz vendéglátóhelyet kerestek fel.

Állati jó volt, jobb volt, mint amire számítottam, sokkal kevesebb mélypont volt gyaloglás közben, mindig csatlakozott hozzánk valaki, mindig történt valami - számolt be Budavári Dóra, a túra egyik résztvevője a Sonline.hu-nak. Megpróbálunk megtartani valamit ebből a nyugodtságból, amit megszerettünk az elmúlt tíz nap alatt, de biztosan nehéz lesz visszarázódni a hétköznapokba és a 4-es, 6-oson zötykölődni holnapután. Sok biztatást kaptunk a helyiektől, sokszor lelassítottak autóval és kiszóltak, hogy drukkolunk nektek. A Balaton ilyenkor nyugodt, és meditatív hely, aki szereti a tavat, annak érdemes ezt a másik arcát is megismerni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés