Nem hordhatnak többé szoknyát a brit légierőnél!

2017. március 3. 20:14

Sztankóczy András
Válasz.hu
A The Sun derítette ki, hogy a brit légierőnél (RAF) száműzték a szoknyát a nők díszegyenruhájából. Azaz ezentúl a parádékon mindenkinek nadrágban kell felvonulnia. Fontos hangsúlyozni, hogy kell és nem lehet, ugyanis a nadrágviselés jogát már 2001-ben kivívták az RAF lányai és asszonyai.

(...)

„A The Sun derítette ki, hogy a fenti elvek jegyében a brit légierőnél (RAF) száműzték a szoknyát a nők díszegyenruhájából. Azaz ezentúl a parádékon mindenkinek nadrágban kell felvonulnia. Fontos hangsúlyozni, hogy kell és nem lehet, ugyanis a nadrágviselés jogát már 2001-ben kivívták az RAF lányai és asszonyai. De persze az még egy más kor volt, azóta a nők jogai helyett a transzneműeké kerültek a fókuszba, a permanens forradalom nagyobb dicsőségére. A szoknya ugyanis azért került tiltólistára, hogy ne érezzék kényelmetlenül magukat azok, akik nem tudják vagy akarják elhelyezni magukat a férfi-nő kétpólusú rendszerben. Abban a rendszerben, amelynek ugye a nadrág és a szoknya a ruházati megfelelője. Ha viszont mindenki nadrágot hord, akkor a viselet üdítően nemsemleges lesz.

(...)

A lap forrásai szerint a nők ragaszkodnának a szoknyáikhoz, s nagyon dühösek, hogy »a világ megbolondult«. S miközben az RAF 33 ezres személyzetének 14 százaléka nő, addig transzneműből legfeljebb néhány tucat lehet. De persze nem számokról van szó, hanem elvekről, márpedig az elveinkből nem engedhetünk; engem például sokkal jobb érzéssel tölt el, hogy ha a brit légierő nem tud majd megvédeni az oroszoktól, legalább egy sokszínű légierő nem védett meg.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés