I. „Gyerekkel vagyok” konferencia és családi élménynap

2017. március 12. 21:04
Az I. „Gyerekkel vagyok" konferencia és családi élménynap április 1-én lesz Nagykovácsiban, ahol az országban egyedülállóan a lakosság egynegyede gyermek. Az egész napos program keretében több kérdést járnak körbe: gyerekneveléssel, családdal, szülőkkel kapcsolatos témák kerülnek megbeszélésre szakemberek társaságában. Mindemellett szórakozást és kikapcsolódást is nyújtanak a szervezők.
Dr. Almási Kitti előadása a párkapcsolat változásáról szól, gyerekvállalás után. A kerekasztal beszélgetés résztvevői: Szél Dávid pszichológus, az Apapara bloggere, McMenemy Márk, a Daddy Cool című könyv szerzője, és Ficza János, az Apukalipszis bloggere – ők mind azt vallják, hogy apának lenni menő. Az érintőképernyős és online világban felnövő "Z" és "Alfa" generációs gyerekekről Tari Annamária tart előadást. 
 
Szakmai beszélgetések mellett szórakozásra is lesz lehetősség, egy igazi családi bulival készül Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar. 
 
 
A kisebbekre is gondolnak a szervezők, felnőtteknek szóló előadások közben babasarkot és játékos gyerekprogramokat biztosítanak.
 
A részletes program a Gyerekkel vagyok honlapon olvasható.

 

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés