Legyen élmény a tanulás! – Edukációs expo

2017. március 15. 20:03
„Iskola. Mindannyiunkban elindul egy érzelmi hullám e szó hallatán, hisz gyermekkorunk, sőt felnőttkorunk meghatározó emléke ez” – olvasható a Felelős Szülők Iskolájának tavaszi program ajánlójában.
„Legyen élmény a tanulás! – Edukációs expo” elnevezéssel kerül megrendezésre április 1-én a Felelős Szülők Iskolájának nagyszabású eseménye az Óbudai Csodák Palotája Playbarban. Interaktív előadások, workshopok, tanácsadás és edukációs expo egy helyen, egy igazi „játszótér” a szülők számára.
 
Szakma kiválóságai, pedagógusok, mentálhigiénés szakemberek, pszichológusok, reklámszakemberek, terapeuták, civil szervezetek képviselői vesznek részt az eseményen, akikkel együtt hihetjük el, hogy lehet élmény a tanulás az iskolapadban, és mindenhol máshol is. Lehetőség nyílik előadásokat hallgatni élménypedagógiáról, drámapedagógiáról, alternatív oktatási lehetőségekről.
 
A gyermek életre felkészítése, önállósodása nehéz egy szülő számára, ebben is igyekeznek hasznos tanácsokat adni a program szakemberei. Mint ahogy választ kaphatunk több az iskolaválasztás vagy egy esetleges iskola váltással kapcsolatban felmerült kérdésekre, de szó esik majd, hogy mit is bizonyít a bizonyítvány vagy a másság előny vagy épp hátrány. Nehéz kérdések, mindennapi dilemmák! 
 
A nap eseményének délelőttjén a szakemberek az iskolába készülő és kisiskolás gyermekek szüleihez, nagyszüleihez, pedagógusaihoz, míg a délutáni blokkban a nagyobbacskák szüleihez, pedagógusaihoz szólnak.
 

Az egész napos rendezvény részletes programja a Felelős Szülők Iskolájának honlapján és Facebook oldalán olvasható. 

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés