Díjátadó ünnepséggel zárult a NagyCsaládiHáz építési pályázata

2017. március 12. 16:13
Építőipari cégek támogatásának köszönhetően évente két nagycsalád álma válik valóra 2011 óta. A NagyCsaládiHáz pályázat idei két nagycsaládos nyertesét házanként 5-6 millió forint értékű építőanyaggal segítik – adott hírt sajtóközleményében a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE).
A támogatók és a NOE célja, hogy természetbeni támogatást nyújtson nagycsaládok részére lakáskörülményeik javítására a családsegítés és a társadalmi esélyegyenlőség jegyében. A pályázat megálmodója és életre hívója 2011-ben a Wienerberger Téglaipari Zrt. volt.
 
A NagyCsaládiHáz pályázat idei támogatói: a WIENERBERGER Téglaipari ZRt., a TONDACH MAGYARORSZÁG Zrt., a SCHIEDEL Kéménygyár Kft., a Pipelife Hungária Kft., az LB Knauf Kft., a Poli-Farbe Vegyipari Kft., a KLUDI Szerelvények Kft., valamint a Laurum Kft. 
 
A kiírás célcsoportját olyan NOE-tagcsaládok jelentik, akik rendelkeznek az építkezés megkezdéséhez és eredményes befejezéséhez szükséges önerővel. A pályázat segítséget nyújt a ház befejezéséhez, hogy a család jobb minőségű életet élhessen. 
 
A családok támogatása kizárólag a támogatók által felajánlott építőanyag formájában (például tégla, tetőcserép, kémény, szaniter, festék vagy falburkolat) valósul meg, készpénzre nem váltható. A 2017. évi nyertes pályázók otthona Vácott és Pócsmegyeren épül.
 
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés