A 8. Terézanyu pályázat témája: a bátorság

2017. március 18. 22:38
A személyes bátorságról, merész döntésekről, vakmerő változtatásokról vagy éppen a próbálkozásról, vágyakozásról szóló női történeteket várnak a 8. Terézanyu pályázat keretében, április 9-ig. Idén először egyperces videóval is lehet pályázni.
A Terézanyu kampány idén március 8-án indult, naponta egy történetet lehet látni a honlapon és az esemény facebook oldalán. Ki mertél-e állni magadért, vagy másért, vagy csak szerettél volna? Mertél-e változtatni, túllépni a korlátaidon, ugrani, repülni- vagy még nem sikerült, még gyűjtöd hozzá az erőt, a bátorságot, az inspirációt? avagy Mersz-e bátor lenni? – ezek a Terézanyu.hu idei kérdései.
 
Az idén nyolc éves Terézanyu pályázat története során eddig közel tízezer írást küldtek be. A pályázat feltételei nem változtak, a vallomásokat a pályázóknak egyes szám első személyben kell megírniuk, az egyperces videók hossza pedig maximum másfél perc lehet.
 
A pályaművek leadási ideje 2017. április 9. A nyerteseket a zsűri tagjai: Beke Zsuzsa, a Terézanyu pályázatot támogató, Richter Gedeon Nyrt. kommunikációs vezetője, Rácz Zsuzsa írónő, Nagy Tímea olimpiai bajnok párbajtőrvívó, Dobó Kata színésznő és Pásztor Anna énekesnő választja ki. A felolvasással egybekötött díjátadó május 4-én lesz. A díjazott egyéni írások számára megjelenési lehetőséget biztosítanak a terézanyu.hu és a Nők Lapja Psziché felületein.
 
Az életünk alakulásában jelentős szerepe van annak, hogy tudunk-e bátrak lenni, mert ez kell ahhoz, hogy ki tudjunk lépni a komfortzónából. Ha valaki nem lép ki a komfortzónából, akkor egy helyben toporog, akár egy egész életen át” – állítja Beke Zsuzsa, aki szerint ahhoz, hogy az életben tudjunk előre haladni, folyamatosan bátornak kell lenni.
 

A pályázatról még több információ itt olvasható. 

Összesen 5 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés