Döntsünk rekordot olvasásban!

2017. március 21. 9:42
Szerdán közös olvasási rekordkísérleten vehetünk részt a Központi Főváros Szabó Ervin Könyvtárban. Csupán tíz percig kell olvasni és nyerni...

Olvasni jó, és mégsem árt, ha újra és újra népszerűsítjük, azaz divatba hozzuk. A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Kortárs és kedvelt programsorozatának zárásaként 2017. március 22-én, szerdán, 16.30-tól szervezi meg közös olvasási rekordkísérletét a Központi Könyvtár Átriumában (Budapest VIII., Szabó Ervin tér 1.) – írja a hirado.hu.

A hangulatot Rudolf Péter színművész és Balanyi Szilárd zenész, a Quimby együttes billentyűse alapozzák meg egy-egy általuk választott kortárs magyar mű részletének felolvasásával, az eseményt pedig Lévai Balázs író, televíziós műsorvezető moderálja.

Legyen az olvasás közösségi élmény! Várnak minden olvasni szerető gyereket, felnőttet olvasási rekordkísérletükre, ahol tíz percig egyszerre fogja olvasni mindenki a magával hozott kedvenc könyvét. Ezért kérik, hozzon mindenki magával egy könyvet. Aki elfelejtene könyvet hozni, az választhat az általuk felajánlott kötetek közül. A résztvevők színes szilikon karkötőt kapnak ajándékba, melynek felirata: Divatba hozzuk az olvasást! Mutassuk meg, hogy olvasni jó!

Ekkor kerül sor a január és március között hetente új kérdéssorral jelentkező Kortárs és kedvelt online-játék eredményhirdetésére is.

Az első helyezett Amazon Kindle8 e-book olvasót és könyvcsomagot, a 2-4. helyezettek értékes könyvcsomagot nyernek, valamint a játék bármely fordulójában részt vett és a zárórendezvényen jelen lévő játékosok között is kisorsolnak egy-egy könyvcsomagot.

A programsorozatot a Nemzeti Kulturális Alap Szépirodalom és Ismeretterjesztés Kollégiuma támogatja.

(Fotó: Kallos Bea/MTI)

Összesen 6 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szabó Dezső anarcho-szindikailsta lett volna? Ez egy új és merőben érdekes adat. Publikáld.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés