Jótékonysági aukció a különleges gyermekekért

2017. március 21. 11:37
A Budapesti Korai Fejlesztő Központ hirdetett jótékonysági aukciót 2017. március 24-re, melynek célja a Központ épületének bővítése, teljes körű korszerűsítése. Az aukciós esten a résztvevők felajánlásokkal segíthetnek az intézménynek. A rendezvény fővédnöke Novák Katalin, család- és ifjúságügyért, illetve nemzetközi ügyekért felelős államtitkár.

A Budapesti Korai Fejlesztő Központ immár 25 éve évente 500 eltérő fejlődésű, fogyatékos, koraszülött, és autizmussal élő kisgyermeknek és családjaiknak nyújt komplex diagnosztikai és egyénre szabott terápiás szolgáltatásokat két budapesti épületben. Évről-évre egyre több család keresi fel intézményüket, de sajnos az épületek kapacitásából és állapotából adódóan sok esetben nem tudnak időben segítséget nyújtani. Ezért most a Központ budai épületének bővítését és teljes körű korszerűsítését tűzte ki célul. A 2017-re tervezett felújítás várhatóan közel 400 millió forintba kerül majd, és e forrás előteremtése érdekében munkatársaik minden lehetőséget megragadnak: pályázatokat írnak, céges adományok érdekében vállalati adományozókat keresnek fel, jótékonysági eseményeket szerveznek.

A felújítás szükségességéről és az intézmény tevékenységéről videó is készült:

Az aukcióra 2017. március 24-én, 18 órakor kerül sor a Budapest Music Centerben (1093 Budapest, Mátyás utca 8.). Az est házigazdája Fenyvesi Zoltán. Koncertet ad Barabás Lőrinc trombitaművész. Az est fővédnöke Novák Katalin Család- és ifjúságügyért, illetve nemzetközi ügyekért felelős államtitkár.

 

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés