Hogyan tüntessünk kisbabával?

2017. április 27. 20:11

Ahogy Bertie viselkedik ezeken az eseményeken, az egyszerűen elbűvölő. Számára ez maga a paradicsom. Ül a babakocsijában, eszeget, iszogat, flörtöl az emberekkel, mosolyog rájuk, nevet.

2017. április 27. 20:11
Clamesa
Négyen lettünk

„Mióta a gyerekünk megszületett, felfordult körülöttünk a világ, közelebbről pedig az egész ország is. Születése óta nemcsak magyar, de nemzetközi ügyekben is tüntetni kell. Bertie már magzatként is szokta a tüntetések atmoszféráját.

Magzat volt, amikor a kockásinges tanári tüntetések zajlottak az országban, és amikor anyám, vagyis Bertie nagyanyja - miután a kormány a sokadik munkahelyét döngölte a földbe - ismét tanár lett. Adta magát a helyzet, hogy az esernyős tüntetésekre immáron csecsemőként is eljárt. 1 hetes volt, amikor először kibattyogtunk az egyikre. Mentségünkre szóljon, hogy a Kossuthon laktunk akkoriban.:) Én alig tudtam járni, az eső esett, Bertie a meleg esővédő alatt boldogan aludt, mi meg boldogan tüntettünk egy fontos ügyért, a szüleimmel és a barátainkkal, kollégáinkkal. Vagy 10 percig, de csak miattam, mert ugye - ahogyan már említettem - alig tudtam még járni.

(...)

Ahogy Bertie viselkedik ezeken az eseményeken, az egyszerűen elbűvölő. Számára ez maga a paradicsom. Ül a babakocsijában, eszeget, iszogat, flörtöl az emberekkel, mosolyog rájuk, nevet. A zenére rázza a valagát, feláll a babakocsiban, hangosan nevet és tapsol. Ha a vacsoraidejére esik a tüntetés, megissza a tápszerét és elalszik. Legjobban a vonulásokat szereti (amiből mostanában kijutott), mert ott váltakozva imádják őt az emberek.:) Sokszor találkozunk össze ismerősökkel, és nekik is nagyon örülni szokott.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SilentBob
2017. május 30. 10:53
Jó néhány éve valahogy ismeretségbe keveredtünk egy ilyen vonalas, erősen balos ifjú szülőpárral. Akkoriban az volt a trendi, hogy a gyerekeet óraműpontossággal ugyanolyan időközönként kell megszoptatni és csak bizonyos ideig, mittomén húsz-harmind percig. Ha addig nem lakott jól, az ő baja. Na, ez a szülőpár eminensen betartotta az előirásokat: csak háromóránként kaphat a gyerek enni, harminc percig ehet, aztán megmérni, feljegyezni az eredményt és be az ágyba. Néhány hónap múlva szólt nekik a gyerekorvos, hogy a gyerek alultáplált, nem fejlődik a korának megfelelően. Jó lenne, ha mindenki elővenné a természetes ösztöneit, legalább a gyerekekkel kapcsolatban és leszarná az épp aktuális trendeket, még ha kicsit fárasztóbb, macerásabb is, akkor és addig hagyná enni, amig éhes - abból ritkán van baj. Ez a Ceu épp az ilyen szolgalelkű idiótákra épit.
zakar zoltán béla
2017. május 28. 15:18
Babablog.hu Csacsicsacsi
Skankhunt42
2017. május 24. 11:03
Ezt a kretént. Valószínű tüntetésen is fogant Bertike.
SilentBob
2017. május 24. 11:03
Ez a vonalasság, amit a családban csinálnak, egészen elképesztő, az MSZMP-s idiótákra emlékeztet. Minden mániákusan ki van mérve, hogy 50-50 százalékban un. foglalkozik a gyerekkel a papa és a mama. A mama folyamatosan a jogait hangsúlyozza, és minden, a gyerekkel kapcsolatos momentumba, sétába, etetésbe stb. beleszövi az aktuális politikát: pl. hogy ő aztán azért sem mondja ki, hogy Széll Kálmán tér, márpedig a Moszkváról indulnak a Normafához. A gyereket "környezettudatosságra" nevelik, soha senkinek nem vásárolnak palackos vizet - de egy másik posztjában azt irja, hogy a tápos gyerekkel azért könnyebb, mert bárhol vehet vizet, beleteszi a tápot, oszt jóvan. Mindig többször felhasználható klotyópapir használnak - vagymi - nemtom, hogy lehet kétszer is, és külön gyűjtik a szemetet. Nem vásárolnak húst, csak étteremben zabálnak húst, a gyereket előregyártott bébiétellel etetik. Az anya dolgozik, a pasi van a gyerekkel, mert igy az anya nem érzi magát fölöslegesnek...? Aki ennyire kényszeresen mániákus, nem alkalmas szülőnek, a gyereke pedig meg fog bolondulni. Sorosék megmételyezték, mint az óriáskigyó a nyulat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik