Hogyan tüntessünk kisbabával?

2017. április 27. 20:11
Ahogy Bertie viselkedik ezeken az eseményeken, az egyszerűen elbűvölő. Számára ez maga a paradicsom. Ül a babakocsijában, eszeget, iszogat, flörtöl az emberekkel, mosolyog rájuk, nevet.

„Mióta a gyerekünk megszületett, felfordult körülöttünk a világ, közelebbről pedig az egész ország is. Születése óta nemcsak magyar, de nemzetközi ügyekben is tüntetni kell. Bertie már magzatként is szokta a tüntetések atmoszféráját.

Magzat volt, amikor a kockásinges tanári tüntetések zajlottak az országban, és amikor anyám, vagyis Bertie nagyanyja - miután a kormány a sokadik munkahelyét döngölte a földbe - ismét tanár lett. Adta magát a helyzet, hogy az esernyős tüntetésekre immáron csecsemőként is eljárt. 1 hetes volt, amikor először kibattyogtunk az egyikre. Mentségünkre szóljon, hogy a Kossuthon laktunk akkoriban.:) Én alig tudtam járni, az eső esett, Bertie a meleg esővédő alatt boldogan aludt, mi meg boldogan tüntettünk egy fontos ügyért, a szüleimmel és a barátainkkal, kollégáinkkal. Vagy 10 percig, de csak miattam, mert ugye - ahogyan már említettem - alig tudtam még járni.

(...)

Ahogy Bertie viselkedik ezeken az eseményeken, az egyszerűen elbűvölő. Számára ez maga a paradicsom. Ül a babakocsijában, eszeget, iszogat, flörtöl az emberekkel, mosolyog rájuk, nevet. A zenére rázza a valagát, feláll a babakocsiban, hangosan nevet és tapsol. Ha a vacsoraidejére esik a tüntetés, megissza a tápszerét és elalszik. Legjobban a vonulásokat szereti (amiből mostanában kijutott), mert ott váltakozva imádják őt az emberek.:) Sokszor találkozunk össze ismerősökkel, és nekik is nagyon örülni szokott.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 65 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Indul a "tünti" nemzedék projekt.
Nagy az Istenke állatkertje!

Oszt, mi van, ha nem Orbán a miniszterelnök?
Sőt a rendőrök sem magyarok és röpködnek a gumilövedékek, meg a könnygáz, vízágyú?
Vannak idióták, akik még a gyerekükért sem éreznek felelősséget.

Szerintem nem a kicsinek van valaga.
Mégpedig viszketős.

Mi az, hogy "kellett"?

Azt gondoltam, hogy az lesz a végkövetkeztetésed, hogy Bertike a szülei ellen fordul, majd kamaszkorában, vagy később, hiába lett a kormány ellen nevelve 1 hetes korától. (felelőtlen hülye ez a nő magával szemben is!)
Vajon tudta ezt Bertike gyermekorvosa, védőnője és az anyuka nőgyógyásza is?

"Adta magát a helyzet, hogy az esernyős tüntetésekre immáron csecsemőként is eljárt. 1 hetes volt, amikor először kibattyogtunk az egyikre."

-"készpénz a tüntetés szervezőinek"
A Békemenet szervezőinek is?

"A zenére rázza a valagát,"
Egy kisbabának a popsiját, egy anyától sem hallottam így nevezni.

"Legjobban a vonulásokat szereti (amiből mostanában kijutott),"mert ott váltakozva imádják őt az emberek.:)"
Gondoltam, hogy itt van a kutya elásva.
De mi lesz egy óvodában, iskolában, hogyan fogod elviselni, ha nem "imádja" mindenki a gyerekedet?

Egy anya hogyan lehet ennyire felelőtlen nem értem!!!

Ilyet még nem is hallottam, hogy egy anya, - szerintem még nem váltál azzá - kijelentse, mondvacsinált okokra hivatkozva, hogy nem hajlandó szoptatni a kisbabáját. És nem hajlandó szülni.
Te egy nagyon furcsa szerzet vagy! És most finom voltam és nőies.

Pedig, csak egyénieskedik.
Én megvetem ezt a nőt. Ahogy ehhez az egész anyasághoz, hozzááll, az természetellenes.
És akkor jön még a bölcsi, ovi, iskola. Mit fog csinálni ez a nő, ha ezekben az intézményekben akadályokba ütközik? Pl. A tanító néni, nem Vekerdi Tamás módszerét kultiválja, (Waldorf iskola) ahol azt csinál a gyerek, amit csak akar.

A nem szoptatás megbotránkoztatott, az indokok meg különösképpen.
Nem magyarázta el senki ennek a nőnek, hogy a legsterilebb és legkényelmesebb, nem a cumisüveg, nem a tápszer, hanem a melle, ami mindig kéznél van, nem kell a tejet melegíteni, a cumit fertőtleníteni, stb.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában