Ewan McGregor alakíthatja Róbert Gidát

2017. április 27. 11:31
Ewan McGregorral tárgyal a felnőtt Róbert Gida szerepéről a Disney stúdió, amely Marc Foster rendezésében készít játékfilmet A. A. Milne fiáról.

A The Hollywood Reporter beszámolója szerint a produkcióban McGregor a Micimackóból megismert kisfiúból lett felnőtt üzletembert alakítja, aki közben elfelejtette gyermekkora gazdag fantáziavilágát és már csak a munkájának megszállottja. A Christopher Robin (Róbert Gida) forgatókönyvét A számolás joga című Oscar-jelölt filmet jegyző Allison Schroeder írja, a könyvön Alex Ross Perry és Tom McCarthy is dolgozik.

A Disney már számos filmet, filmsorozatot, valamint animációs filmet szentelt A. A. Milne klasszikus Micimackó-regényeinek.

McGregort legutóbb Danny Boyle kultfilmjének folytatásában, a Trainspotting 2. című filmben és A szépség és a szörnyeteg című Disney-játékfilmben láthatták a nézők. A Fargo című tévésorozat április 19-én kezdődött harmadik évadában pedig a tűz és víz ikerpárt, Emmit és Ray Stussyt játssza.

(MTI)

Összesen 1 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A Disney az egész W-t-P örökséget (Christopher Robin Milne eredeti játékaival együtt, amelyekről Ernst Shepherd az angol kiadás rajzait készítette) felvásárolta már, és egy rakás szart csinált belőle. Erős a gyanúm, hogy ez a film is egy cukorba mártott trágya lesz, amiben C.R. Milne traumáiból nem sok fog átjönni, de ne legyen igazam.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés