10 dolog, amit az anyák többsége sajnál, hogy nem tudott szülés előtt

2017. április 27. 13:28

Édesanyák vallanak azokról a dolgokról, amikre senki sem figyelmeztette őket. Te azonban tanulhatsz belőlük!

2017. április 27. 13:28
Jaksa Petra
Babaszoba

(...)

Minden új

»Bár tudtam volna, hogy én is újszülöttként fogom érezni magam, miután megszületik a fiam. Anya lettem, új identitással, új életstílussal, új mindennel.«

Semmi előítélet

»Ha egy gyermeknevelési könyvet olvasol, és totálisan inkompetensnek érzed magad tőle, dobd ki a kukába! És még egy dolog: azok az anyukák, akik téged kritizálnak valamiért, többnyire magukkal nincsenek kibékülve, és egy kis alvásra vagy egy nagy ölelésre van szükségük. Az egész nem rólad szól, hidd el.«

(...)

Bízz magadban

»Az egyetlen dolog, amire visszatekintve azt mondom, bárcsak tudtam volna mielőtt gyermekem született, az az, hogy a legfontosabb, hogy bízz magadban és a megérzéseidben. A szülővé váláshoz nem adnak útmutatót és minden szülő és gyerek más. Te ismered a legjobban magad és a gyereked - bízz ebben! Mindannyian útközben jövünk rá a legtöbb dologra, és mind rengeteg hibát elkövetünk. Bocsáss meg magadnak, tanulj ezekből a hibákból, és maradj önmagad!«”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SilentBob
2017. április 29. 01:38
" azok az anyukák, akik téged kritizálnak valamiért, többnyire magukkal nincsenek kibékülve" A szüléssel, anyagással kapcsolatos vetélkedőket, leugatásokat látva kételkedni kezdek a női szolidaritásban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik