Megszületett Illés Fanni paralimpiai bajnok kisfia, Mór Álmos

2022. július 30. 12:00

A sok aggódó hangra frappáns válaszként pici talpak fotóját tette ki a bajnoknő a közösségi felületeire, igazolva korábbi megjegyzését, miszerint a baba „édesapja lábait örökli”. A kisbaba és édesanya egészséges és jól van.

2022. július 30. 12:00
null
Csisztu Zsuzsa

Megszületett Illés Fanni paralimpiai bajnok, úszó világ- és Európa-bajnok és párja, edzője, Szabó Álmos Kisfia, Mór Álmos. Számos aggódó és kritikus hang kísérte a végtaghiányos bajnoknő várandósságát, aki ezekre mindig az anyaság iránti vágy maximális elkötelezettségével és frappáns humorral reagált, mondván, minden ultrahangkép visszaigazolta, hogy a születendő baba az „édesapja lábait fogja örökölni". 

Nos, igazán kedves fotót posztolt a bajnoknő közösségi felületein, melyen a baba talpait mutatva hozza a nagyvilág tudomására, hogy az újszülött egészséges és jól van. 

Így fogalmaz: „Család lettünk. Hatalmas öröm és boldogság van bennünk, hiszen pár napja megszületett a kisfiúnk, aki a Mór Álmos nevet kapta tőlünk. A kisbaba tökéletesen egészséges, és szerencsére mindannyian jól vagyunk". 

A Maninder szerkesztősége, amely elsőként számolt be Illés Fanniék privát döntéséről, hogy edző és tanítvány a magánéletben is egy párt alkot, szívből gratulál a bajnoknőnek és családjának!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Illés Fanni (@fanni.illes)

 

Kapcsolódó:

Harc az anyaságért – Illés Fanni paralimpiai bajnok úszó a Mandinernek

Napokon belül életet adhat első gyermekének Illés Fanni paralimpiai bajnok úszónk, aki párjával és egyben edzőjével Szabó Álmossal együtt első közös gyereküket hordja a szíve alatt. Nem is sejtették, hogy döntésükkel micsoda támadásoknak tették ki Fannit, s hogy milyen faragatlan bántások kísérik egy lábak nélkül gyermeket vállaló kismama várandósságát. „A lábait az apjától örökölte" - vágott vissza eddig Fanni, ugyanakkor a Csisztu Sport Castban arról is beszél mekkora türelem kell mindehhez. Bővebben!

Napokon belül életet adhat első gyermekének Illés Fanni paralimpiai bajnok úszónk, aki párjával és egyben edzőjével Szabó Álmossal együtt első közös gyereküket hordja a szíve alatt. Nem is sejtették, hogy döntésükkel micsoda támadásoknak tették ki Fannit, s hogy milyen faragatlan bántások kísérik egy lábak nélkül gyermeket vállaló kismama várandósságát. „A lábait az apjától örökölte" - vágott vissza eddig Fanni, ugyanakkor a Csisztu Sport Castban arról is beszél mekkora türelem kell mindehhez.

Nyitókép: Mandiner montázs - Illés Fanni/Csisztu Sport Cast és Illés Fanni Instagram

Kapcsolódó cikkek

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
roughneck
2022. szeptember 18. 22:00
Akkor vandoroljal ki Eszak-Koreaba, baszd meg! Ott var rad az "emberarcu szocializmus". Az biztos jobban illik az egyenisegedhez.
vistvan
2022. szeptember 18. 22:00
Szerelmes lennék? Az teljesen kizárt. Csak ettől az undoritó, ocsmány, tolvaj, gyilkos rabló vadkapitalizmustól fordul fel a gyomrom, a gender, az lmbtq propagandája miatt.
roughneck
2022. szeptember 18. 22:00
Nem tudom, melyik fos-bugyor szabaditotta ide ezt a debilt, de a hocipom tele van vele!
vistvan
2022. augusztus 01. 13:00
Inkább menj búvárkodni. Ez az undorító vadkapitalizmus az lmbtq propagandájával, a gender elméleteivel gyomorfelforgató. Ha egy percre is kivennéd a fejedet a seggedből láthatnád, hogy ez a mai rendszer milyen gonosz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik