Mérlegen a kormányzás

2022. február 20. 10:23

2022. február 20. 10:23
null

Tizenkét év telt el azóta, hogy a Fidesz–KDNP legyőzte a regnáló baloldalt, és kétharmados parlamenti többséggel elkezdett kormányozni. Ez idő alatt számos átfogó reformot hajtott végre több szakpolitikai területen, például a családtámogatási rendszer, az energiapolitika vagy éppen a kultúra terén. Közben olyan, egész Európát érintő kihívásokkal is szembe kellett néznie, mint a koronavírus-járvány, az azt követő gazdasági krízis, valamint a nem szűnő migrációs válság. Ezek olykor radikális lépésre késztették a kabinetet. A következő oldalakon politikusok és szakértők fejtik ki véleményüket Magyarország állapotáról, illetve arról, hogy milyen teljesítményt tudott felmutatni a kormányzat tizenkét területen: a vidékfejlesztésben, a falvak, vala­mint a városok helyzetében, a gazdaságban, a honvédelemben, a családpolitikában, a migráció kezelésében, az energiapolitikában, a klímaügyben, az egyházak helyzetében, a nemzetpolitikában és a kultúrában.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!