Borzasztó! Hullát evett a férfi!

2009. július 25. 09:52

Állítólag már nem vágyik emberhúsra az a 37 éves indonéz férfi, aki azért került börtönbe, mert kiásta egy idős nő testét, és vacsorát főzött belőle.

2009. július 25. 09:52

Jelenleg egy rehabilitációs központban várja sorsa alakulását az a férfi, aki évekkel ezelőtt kiásta egy idős nő holttestét, és egy ízletes vacsorát készített belőle. „Nagyon finom volt. Imádom a húst. Mindegy, hogy milyen, csak legyen megfőzve. Emberhúst már nem eszek. Inkább spenótot fogyasztok" – nyilatkozta. Öt évet töltött a rácsok mögött, majd kiengedték, és visszamehetett abba faluba, ahol korábban lakott. A falubeliek természetesen nem nézték jó szemmel, hogy visszatért, és így egy közeli muszlim rehabilitációs központba szállították. A személyzet szerint a férfi meglehetősen agresszív és levert volt, miután 2006-ban kiengedték a börtönből.

A falu lakói még mindig rettegve mesélnek a kannibálról. A férfi egyik szomszédja elmondta, mindig emlékezni fog a halál bűzére, és a szójaszószban ázó emberei húsdarabokra. A férfi családjának a történtek miatt a falu szélére kellett költöznie. Mustajab szerint egyébként már hazatérhetne, de a központ gondnoka, Ahmad Sugimin szerint ez a pillanat még nem jött el. Szerinte ugyanis a férfi esetleg megint hullákból fog táplálkozni, ha szerény anyagi körülményei miatt óriási étvágyát nem tudja majd máshogy csillapítani. A férfi állítólag egy ültő helyében képes elfogyasztani két nagyobb tányérnyi rizst, 16 darab öklömnyi adag marhahúst megfejelve több csirkével, és hatvan, nyársra tűzött birkahússal. Sumanto ezt természetesen tagadja, állítása szerint ő akár némi vízzel is beéri. Hozzátette, bár a hús sokkal ízletesebb, mint a zöldségek, az sem zavarná, ha füvet kellene ennie. „Nagyon egészséges. Megpárolhatom, vagy akár meg is süthetem" – mondta Sumanto, aki hús helyett mostanában inkább szeretetre vágyik, és arra, hogy embertársai elfogadják őt.

Szeretetre vágyik az idős hölgy holttestéből falatozó indonéz férfi (Velvet)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!