MDF: embertelen nyugdíjkampány

2010. január 24. 17:16

A Fórum ifjúsági szervezete szerint embertelen az, amit az MSZP és a Fidesz csinál.

2010. január 24. 17:16
Az MDF ifjúsági szervezete szerint az nevezhető embertelennek, ahogyan az MSZP és a Fidesz becsapja az nyugdíjasokat. Somogyi Bálint Márton, az Ifjúsági Konzervatív Unió (IQ) budapesti alelnöke ezt azzal kapcsolatban közölte, hogy a Societas elnökhelyettese embertelennek, drágának és veszélyesnek nevezte Lévai Zoltán MDF-es képviselő a panelházak visszabontásával kapcsolatos javaslatát.

Az IQ budapesti alelnöke közleményében hangsúlyozta, az elmúlt nyolc év csapnivaló szocialista kormányzása volt drága és veszélyes, kezdve a 100 napos program elfogadásával, folytatva a korrupciós ügyekkel, befejezve az államcsőd közeli helyzettel. Kiemelte: az MSZP és a Fidesz ahelyett, hogy egy fenntartható nyugdíjrendszeren dolgozna, aláírást gyűjtenek. 

Az IQ úgy véli, embertelen dolog a nyugdíjasok támogatását kérni egy olyan rendszerhez, amely nem felel meg a társadalmi szolidaritás alapvető követelményének és veszélybe sodorja a nyugdíjak kifizetését. A Fidesz nyugdíjas tagozata és az MSZP is szombaton közölte, hogy aláírásgyűjtésbe kezdenek nyugdíjügyben. (MTI)

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2010. január 25. 05:23
"ahogyan az MSZP és a Fidesz becsapja az nyugdíjasokat." Így is van, ki hisz még a Fidesznek amióta Gyurcsány hazudott..?!
StavrosMenace
2010. január 24. 18:36
A svéd modelleket azért hozhatnák. http://www.youtube.com/watch?v=JJanOgc7qpc
otvospeter
2010. január 24. 18:11
Ha egyik reggel arra ébrednék, hogy én vagyok a szadesszal épp fuzionáló MDF szánalmas ifjúsági tagozatának a budapesti alelnöke, akkor egy ásóval levágnám a fejemet. De nem, Somogyi Bálint Márton még nyilatkozik is!
nyg
2010. január 24. 17:52
Most jönnek az MDF kiságyúi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!