iPod-böjtre buzdítanak brit egyházi vezetők

2010. február 16. 20:01

Az egyházi méltóságok azt szeretnék, hogy a közelgő nagyböjt idején a hagyományosnak számító önmegtartóztatási formák, például a csokoládéevés feladása helyett az iPod-ok mellőzésével segítsenek megmenteni a Földet.

2010. február 16. 20:01
A papok felhívásukkal szén-dioxid-kibocsátási koplalásra kívánnak buzdítani a vezeklés és megtisztulás, a testi örömöktől való tartózkodás mellett. Richard Chartres londoni és James Jones liverpooli püspök üzenetét más papok is támogatják, és együtt sürgetik a technológia használatának mellőzését az idén február 17-től április 4-ig tartó időszakban.

„A csokoládéról való lemondás helyett miért ne böjtöljünk méltányos ügyekért?... Hogy segíthessünk azokon, akik a klímaváltozás káros hatásai miatt szenvednek” - magyarázta Jones.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!