Szamurájkard és láncfűrész

2010. február 03. 11:59

Brutális tömegverekedés tört ki Pétervásárán.

2010. február 03. 11:59
Szamurájkarddal, láncfűrésszel és kapával támadt egymásra egy szóváltást követően körülbelül harminc ember a Heves megyei Pétervásárán. A verekedésnek a helyszínre kiérkező rendőr figyelmeztető lövése vetett véget.

Soltész Bálint, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szerint kedd délután pár helybéli szóváltásba keveredett, ám akkor fizikailag senkit nem próbáltak még bántalmazni, a vita után pedig szétoszlottak. Később azonban újra találkozhattak, ekkor kerültek ugyanis elő a szamurájkardok, a láncfűrész és a kapa is. 

A helyszínre érkező rendőr többszöri felszólítása ellenére sem távoztak a helyszínről a verekedők, ezért került sor a figyelmeztető lövésekre. A verekedés résztvevői közül többeket előállítottak, mások felkutatása folyamatosan zajlik. Sérültekről egyelőre nincs hír. Mára rendőrjárőröket és kommandósokat is a helyszínre vezényeltek.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hunicum
2010. február 03. 18:09
ez nagyon király
Szenzor
2010. február 03. 15:02
Ha svéd-svéd meccs volt, akkor hagyni kell eldönteni, ki a vesztes... Ha magyar is volt köztük, akkor rendőri rendet azonnal!
sky.net
2010. február 03. 12:57
úgylátszik a szociokultúrális adottságaik agressziókezelő mechanizmusaiban ismét zavar támadt ... talán tényleg jót tenne nekik egy konfliktuskezelő tanfolyam, hogy elsajátítva a modern pszichológiai tudásanyag ide vágó részét , intellektuális alapon kulturális fordulatot, egyféle önreflexív korrekciót hajtsanak végre a viselkedésmintáikban :)
zsanett-kúnrum
2010. február 03. 12:39
ez azért illetlen hogy a szamurájkardot melyet őseim gyilkolásra használtak ilyen utcai csetepatékon használják verbális kiegészítő eszközként, nem beszélve a félkezes aprícsaka ilyetén eseményeken történő használata, fúj svédek fúj norvégok
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!