Kisnyugdíjas lesz Paul

2010. július 13. 10:54

A németek csodapolipját is elérte az öregkor, nem jósol többet. Az oberhauseni felfedezett elismerésképp megkapta a VB-kupa másolatát is.

2010. július 13. 10:54

Nyugdíjazzák a  németek híres polipját, Pault, aki a Nationalelf minden mérkőzésének helyesen tippelte meg eredményét, sőt ezt követően a németek nélkül zajló döntőn is a nyertes csapatra tett.

A helyes tippek jutalmaként az oberhauseni állatkert gondozói egy kupamásolatot juttattak el Paulhoz, aki rögtön átölelte a jól megérdemelt trófeát. A tehetséges állat egyébként nem tippel többet: „Paul felhagy a jóslásokkal, többé nem foglalkozik ilyennel, legyen szó futballról, politikáról, gazdaságról, életmódról. Azt fogja csinálni, mint korábban: megnevetteti a gyerekeket” - magyarázta az egyik gondozó.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!