Orbán: Matolcsyt kérdezzék!

2010. július 19. 12:41

A miniszterelnök a nemzetgazdasági miniszterhez irányította a forint árfolyamával, illetve az IMF-fel és EU-val kapcsolatosan kérdező újságírókat.

2010. július 19. 12:41

Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a forint gyengülésével, illetve az megszakadt nemzetközi tárgyalásokról kérdező újságíróknak a következőképp válaszolt: „Matolcsy miniszter úrhoz forduljanak, legyenek kedvesek; ebben az ügyben a kormány részéről ő az illetékes”.

Arra a kérdésre, hogy mik a következő lépések, Orbán ugyancsak azt mondta, hogy Matolcsy György örömmel áll rendelkezésre.Matolcsy György valóban nyilatkozott a témával kapcsolatosan: „a Nemzetközi Valutaalappal és az EU-val folytatott tárgyalások nem megszakadtak, helyesebb a tárgyalási forduló eredménytelen lezárásáról beszélni. A kormány ragaszkodik a bankadó bevezetéséhez, mert az egy megszorító csomag egyetlen alternatívája”.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
küllő
2010. július 19. 18:34
Erre lehet majd számítani, ha valamt elszaharnak majd mutogat másra, és kioszt két pofont, de ha valami jól sül el lehet menni a lábanyomát csókolgatni. Mégiscsak kellenének a nagy ov képek a falakra hűségnyilatkozatok mellé, hogy ne kelljen messzire menni a hívőknek. Esetleg a semijen zsolt kötelezővé tehetné a házioltár használatát.
cutcopy
2010. július 19. 18:21
Nahát, átirányítja az újságírókat ahelyett hogy inkább lefejelné a kamerát..
trendo
2010. július 19. 14:30
Ez valóban nem hír. Csak egy üzenet. Nem is új. Elhangzott ez már az új kormánystruktúra kihirdetésekor. Valahogy így: "Ugyan Én döntök a legapróbb dolgokban is, de a Felelősség nem az enyém, hanem az igéim hirdetőié, döntéseim végrahajtóié" Orbán megteremtette a NER-t és most a lelke szabadon lebeg a vizek felett. Ha balhé van, vagy lesz, azt majd elviszi, akire ő rámutat.
zoli 29
2010. július 19. 13:11
"A miniszterelnök a nemzetgazdasági miniszterhez irányította a forint árfolyamával, illetve az IMF-fel és EU-val kapcsolatosan kérdező újságírókat." Ez a hír?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!