Stohl megint bakot lőtt

2010. szeptember 27. 09:52

A Blikk információi szerint a vadászattól eltiltott Stohl András a tiltás ellenére is újra fegyvert ragadott; egy 600-800 ezer forintot érő szarvasbikát lőtt ki. Ha bebizonyosodik a vád, a Jászai Mari-díjas színész akár 10 évet is kaphat.

2010. szeptember 27. 09:52

A Blikk szerint Stohl András barátjával együtt vadászott a Zirc melletti erdőkben. „Stohl Andrást a Magyar Nemzeti Színház nyílt napjára egy terepjáróval hozták, amiből vadászruhában szállt ki, és gyorsan besietett az épületbe. A szarvasbőgésre érkezett a színész a faluba a hét végén, ahonnan végül nem is kellett üres kézzel hazatérnie. Vasárnap reggel sikerült leterítenie egy szép nagy bikát” - állítja egy informátor, aki szerint 600-800 ezer forintot is érhet a lelőtt szarvasbika trófeája.

A színésznek viszont nincs engedélye. „Ilyenkor az a trükk, hogy egy ismerős vadász nevét jegyzik be a vadászkönyvbe, mintha ő lőtte volna le a bikát. Persze ilyenkor a területhez tartozó vadásztársaságnak is szemet kell hunynia a dolog felett, ez pedig újabb százezrekbe kerülhetett a színésznek” - mondta el egy neve elhallgatását kérő vadász.

Az ORFK tájékoztatása szerint ha valaki lőfegyvert vagy lőszert engedély nélkül megszerez vagy tart, öt évtől tíz évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. Ha pedig valaki engedéllyel tartott lőfegyverét, lőszerét engedéllyel nem rendelkezőnek átadja, két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. Stohl András nem kívánt nyilatkozni a témáról.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Arma Gedeon
2010. szeptember 29. 15:03
Furcsa, hogy ennek még nem tűnt fel, hogy ő a vad... Nemsokára látványos katarzishoz juttatja a Hatalom a Népet (5 percre) , amikor lecsukják. Aztán a baj továbbtartásakor emelni kell az adagot, fletóék lecsukásának hatása nem 5 perces lesz, az kitart 3 hétig is...
de karatna
2010. szeptember 28. 20:28
Ez a fasz istennek képzeli magát vagy teljesen leépült!
Rothmüller Mortizár
2010. szeptember 28. 13:38
ez az ember látványosan szarik a törvényekre, a társadalomra, az egész világra. azt csinál amit akar. ja és a fő érv : mert remek színész.
balbako_
2010. szeptember 28. 07:13
Elhitte, hogy érinthetetlen. És eddig tényleg az volt! Meddig?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!