Az ideális nő szexel és meccset néz

2010. november 26. 12:10

Brit tudományos szakemberek megvizsgálták: milyen nőkre vágynak az egyedül élő férfiak. A konklúzió alapján az ideális nő sokat szexel, sokat eszik, nem hízik és focimeccset néz párjával.

2010. november 26. 12:10

Brit tudósok megfejtették, hogy milyen lenne az ideális nő a férfiak számára. A tudományos szakemberek háromezer agglegényből álló minta alapján vizsgálták az erősebbik nem elvárásait. Kiderült: az agglegények legszívesebben olyan nővel élnének, aki focimeccset néz velük, rengeteget szexel és sokat eszik, ám nem hízik el. A konklúzió alapján a férfiak olyan nőket szeretnének, akik egyaránt hordoznak férfiakra és nőkre jellemző tulajdonságokat is.

„Manapság a férfiaknak és a nőknek is elég ellentmondásos elképzeléseik vannak a tökéletes párról. Régen le voltak osztva a szerepek a két nem között, mára a nagy szabadságban azonban átestünk a ló túloldalára. A tolerancia minimálisra csökkent a párkapcsolatokban, és nagyon sokan ellentétes dolgokat is elvárnak a párjuktól. Jól példázzák ezt az egyen sokat, ám ne hízzon, illetve a legyen ápolt, de ne készülődjön hosszasan a tükör előtt megfogalmazások” - kommentálta Csehák Hajnalka pszichológus a brit kutatás eredményeit.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gentry
2010. november 26. 17:08
A sok szex jöhet (abból sosem elég), de az olyan hülyén nézne ki, ha az asszony meccset néz, mikor én nem. :) Vagy ez csak azért zavarna, mert nem vagyok agglegény?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!