Photoshoppal alázzák a randalírozókat

2011. augusztus 11. 09:43

A Photoshoplooter mikroblog folyamatosan gyűjti az angliai zavargásokról készült, a fosztogatókat nevetségessé tevő montírozott fotókat.

2011. augusztus 11. 09:43

A hétfőn indult Photoshoplooter (Photoshopfosztogató) mikroblog angol humorral teszi nevetségessé az angol városokban zavargókat. A blog retusált fotókat közöl a fosztogatókról: az egyik képen egy férfi óriási kardhalat cipel, valaki babaházat lop, míg egy másik zavargó színes uszkárokat sétáltat. Más alkotásokon a fosztogatók macskákat rabolnak, vagy éppen Justin Bieber-koncertjegyekért törnek fel egy boltot.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
TroppauerH
2011. augusztus 14. 19:12
Ezek a "randarílozók" terroristák, hiszen már öten meghaltak, rengeteg sebesült van és megfélemlített adófizetők ezrei szenvedtek-szenvednek napok óta. Ez nem annyira "jópofa" dolog!
tomtyi
2011. augusztus 12. 06:11
"angol humorral teszi nevetségessé az angol városokban zavargókat" Már csak azt kérdezném: ez vajon a "zavargók" közül ki a faszt érdekel?
picur3ka
2011. augusztus 11. 13:49
Hat mar hogyne alaznak. A tragedia kozben is olyanok tortentek, hogy az ember nem tud nem rohogni: az egy fontos boltbol lopkodnak, teljesen jol oltozott nepek chipszet, etc. Most meg ilyen hirek jonnek, hogy: 15 eves fiu, lopott 8 csomag gyumolcs cukorkat es 21 Yorki csokoladet; egy masik egy halom sorsjegyet. hat tiszta rohej az egesz.
civilina
2011. augusztus 11. 13:23
Majd néhány év múlva ők lesznek a 2011-es "nemzedék".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!