A gyermekrákos Balogh István valaha volt legkínosabb mondata

2014. június 18. 11:47

Vajon ki akarja tönkretenni Balogh Istvánt?

2014. június 18. 11:47
Borbás Barna

Balogh a Hír Tv-ben elmondja, hogy szerinte a Tűzoltó utcai Gyermekklinika támadja újra és újra a Gyermekrák Alapítványt, mivel nem kapott tőlük pénzt az utóbbi években. (Hozzá kell tenni, hogy a Heim Pál Kórházat leszámítva egyik onkológiai központ sem kapott forrást az amúgy onkológiai központok támogatására is felesküdött alapítványtól az utóbbi években.)

Balogh a fenti videóban kb. 06:40-től kifejti, hogy az ország összes onkológiai központja összefogott ellene, hogy »lejárassák« (!) a Gyermekrák Alapítványt, mégpedig azért, hogy (Figyelem, óriási mondat következik!) »megszerezzék a pénzét«.

Ám: »Nagyon sajnáljuk, de nem fog menni!«

Aham. Tehát ezek a tetű onkológiai intézetek összeesküdtek a Gyermekrák Alapítvány ellen, hogy pénzt csaljanak ki tőle! Mekkora szemétség. Még jó, hogy Balogh István résen van, hogy véletlenül se sikerüljön nekik.

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mustármag
2014. június 18. 18:11
Mit dolgozott azelőtt? Az amcsi házat az előző életében szerzettekből vette?
tango47
2014. június 18. 17:00
Hát, ha már ilyen ügyesen összegyűjtötte, miért is adná oda akárkinek? Jó helyen van az nála.
dönci5
2014. június 18. 15:36
Micsoda ócska patkány! Persze a hirdetései az idén is folytak még a vízcsapból is,legyen még több pénz, amit lenyúlhat.
Agnieszka
2014. június 18. 15:20
Arcilag nagyon emlékeztet egy nagyon rossz emlékű nagyon nagy emberre, aki nemzetközi hírű "szakember" máig, csak az a kár, h. az állam adóssága, amit cipelünk és fizetni vagyunk kénytelenek, a pénznek ezernyi más, hasznos célra fordítása helyett, nagy részben áldásos tevékenysége idején keletkezett. Természetesen ez az apróság "szakértői" hírnevét, s becsét a világban nem befolyásolja. Balogh piszkos üzleti sikere csak azt bizonyítja, h. ennyire gátlástalanul nagyon könnyű nagyot gründolni. Ki tudja, kik védik, s fognak a védelmére kelni, de talán már előbb is föltűnhetett vona, h. valami nagyon nincs rendben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!