Fidesz: „Egy követ fúj” Gyurcsánnyal a Jobbik

2015. december 20. 09:57

A Fidesz szerint rendszeresen „egy követ fúj” Gyurcsány Ferenccel és az MSZP-vel a Jobbik. Ez azért gond a kormánypárt szerint, mivel úgy vélik: ők „tönkretették a magyar családokat és az egész országot”. A Jobbik egyébként csak annyit javasolt, hogy csökkentsék a gyerekneveléshez szükséges eszközök áfáját 5 százalékra.

2015. december 20. 09:57

A Fidesz szerint a Jobbik eddig nemet mondott a családokat segítő intézkedésekre, és „egy követ fúj” a baloldallal. A Fidesz-frakció ezt Dúró Dóra jobbikos frakcióvezető-helyettes szombati kijelentésére reagálva közölte, amely szerint Magyarországon jelenleg nincs a fiatalok előtt egy kiszámítható jövőkép, ezért a Jobbik azt javasolja, hogy csökkentsék a gyerekneveléshez szükséges eszközök áfáját 5 százalékra.

A nagyobbik kormánypárt közleményében azt írta, a Jobbik a baloldallal együtt az elmúlt öt évben sorra szavazta le a családokat segítő intézkedéseket, nem támogatta a családi adórendszert, az adó- és rezsicsökkentést és a devizahiteleseket segítő rendelkezéseket sem. Ha a Jobbik valóban fontosnak tartaná a gyerekek és a családok támogatását, akkor nem állna össze rendszeresen Gyurcsány Ferenccel és a szocialistákkal, akik „tönkretették a magyar családokat és az egész országot” - fogalmaztak.

Hozzátették, a jelenlegi kormány minden eszközzel segíti a gyermeket nevelő családokat, az adók és a rezsi csökkentésével, a bérek és a nyugdíjak emelésével, a bankok elszámoltatásával, az ingyenes gyermekétkeztetés bevezetésével, valamint a lakásépítés áfájának 27 százalékról 5 százalékra csökkentésével.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pimepime
2015. december 20. 10:43
Blablabla... ....a kormány nem támogatja a gyerekneveléshez szükséges eszközök áfájának csökkenését. Ennyi.
thymian
2015. december 20. 10:04
Fidesznyikek, miért nem a saját házatok táján söprögettek? Ti megszámlálhatatlan alkalommal álltatok össze a baloldallal. Hogy itt csak 70-30%-ot említsem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!