Így néz ki a taxisblokád a levegőből

2016. január 18. 16:43

Egy haszna mindenképpen volt a taxik kötelező sárga fóliázásának: sokkal látványosabb az Erzsébet térre szervezett, nagyjából 90 autóból álló blokád, különösen drónról nézve.

2016. január 18. 16:43

A Drone Media Studio a Mahir Cityposer hirdetőoszlopainak ideiglenes kispesti temetője után a hétfői taxisblokádnál – illetve taxisblokád felett – is ott volt.

A drónnal készült felvételeken látható, hogy a Bajcsy-Zsilinszky út elejét mintegy 25 taxi állja el, a József Attila utcát 5 sárga autó blokkolja, az Erzsébet tér Andrássy út és Károly körút közötti szakaszán pedig körülbelül 60-70 járművel akadályozzák a forgalmat az Uber ellen tüntető sofőrök. 

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Abdullah
2016. január 19. 09:37
Alulnézet:Valami nem gömbölyű a tarifák vagy a taxi kereslet körül. Azt mondta az egyik taxis, ha visszafelé is őt hívom, x forintért elvisz, bár mennyit mutat is az óra!
Horpadt Bölény
2016. január 19. 08:48
Heavy Metál Zoltán Uber Alles
GV0917
2016. január 18. 21:58
Nagyon várom,hogy legelsőnek melyik ellenzéki brancs fog visszatérni a "tetthelyre"-mikor fellázították az országot. Különben ha a koncon veszekednek, az az EXTRAPROFIT miatt nem a szegénység miatt! Ez nem "kenyérkérdés, ez kaviár kérdése és annyi zsírt használnak az ügyek "lezsírozására",hogy legalább ötszáz új epebetegggel többre kell számítani az amúgy is zsúffolt eü Intézményekben. Különben érdekli a francot. Fővárosi ügy -kára , haszna az övék. Lehet nyilatkozni : Je suis taxis! vagy Je suis Über!
választópolgár
2016. január 18. 21:17
Budapesten 2-szer annyi taxis van mint a labanc fővárosban. El kéne menni dolgozni, hasznos munkát végezni a taxishiénák felének, és máris jobban megélne annyi taxis, amennyire szükség van. Hajrá közösségi innovatív közlekedés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!