Gyerekgyilkos dada: Szíriáért álltam bosszút!

2016. március 03. 21:59

Az orosz légierő szíriai bombázásaiért állt bosszút, ezért ölte meg és fejezte le a gondjaira bízott négyéves gyereket – mondta kihallgatásán a moszkvai üzbég dada, aki pár napja levágott gyerekfejjel üvöltözött és fenyegetőzött az utcán. A hatóságok szerint a nő pszichésen zavart személyiség, és ennek figyelembe vételével kell értékelni a kijelentéseit.

2016. március 03. 21:59

Bosszúállással indokolta tettét az üzbég dada, aki megölt és lefejezett egy gondjaira bízott négyéves gyereket Moszkvában. A nő kihallgatásán azt mondta, az orosz légierő szíriai bombázásaiért állt bosszút. 

Azt is bevallotta, hogy jó ideje tervezte már tettét, de megbánta. Bocsánatot viszont nem kér, mert „Allahon kívül senki mástól nem kér megbocsátást”. Az ügyészség feltételezi, hogy a nőnek társai is voltak. 

Az orosz elnöki szóvivő szerint egyelőre nem szabad az esetet összefüggésbe hozni a terrorizmussal és figyelembe kell venni, hogy a nő pszichésen zavart – írja az Index.

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2016. március 04. 07:45
Igaz hogy evtizedek ota moratorium van a halalbuntetesre Oroszorszagban de vele tehetnenek kivetelt. Persze elotte meg harminc evet huzzon le Koliman
rozsogátor
2016. március 03. 22:57
Egy 4 éves gyereken álltál bosszút Szíriáért? Csak nehogy egyszer mi álljunk bosszút rajtad meg a fajtádon Európáért te szalafista kurva!
thymian
2016. március 03. 22:34
Európa iszlamizálódik. Ahol az élményfürdőben zaklatták a lányokat, bevezetik, hogy egyes részeket a férfiaktól elkülönítve használhatják a nők és a gyerekek. Csodálatos, nem? Majd a buszokon, villamosokon is lesznek külön részek férfiaknak és nőknek, ahelyett, hogy hazavágnák az ilyen állatokat. 15 éves dzsihadista lány sebesített meg súlyosan egy rendőrt, mert igazoltatni merészelte. A lány marokkói, német útlevéllel.
Harangláb
2016. március 03. 22:10
Merkel kinyitotta Pandora szelencéjét Európában...Vajon mi vár ránk?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!