Az abortusztilalom mint keresztény terrorizmus

2016. április 05. 13:04

Lengyelország fontos feladatot vállalt magára. Zaklatott, idiótán csapkodó korunkban figyelmezteti Európát arra, hogy nem az iszlámtól kell félni, hanem mindenféle vallásos radikalizmustól.

2016. április 05. 13:04
Tóta W. Árpád

A lengyel példából világossá válik, hogy az aljasság, a gonosz korlátoltság megtámasztására minden vallás alkalmas. Hiszen ezeknek az intézményeknek az a funkciójuk, hogy középkori vagy ókori normákat örökítsenek át, minél kevesebb változtatással.

Na most azok felett viszont eljárt az idő. Ezt semmi se mutatja meg tisztábban, mint a nők helyzete. A régi szép időkben lehetett őket adni-venni, szájon vágni, esetleg agyonverni, ha megérdemelték. Pál apostol megmondta azt is, hogy kuss a nevük, és ehhez az egyház tartja is magát.

Időközben kiderült róluk, hogy emberek, pont annyi személyiséggel és aggyal, mint a férfiak. Tehát semmi sem indokolja, hogy néhány nevetséges maskarába öltözött, mikulásbottal integető kókadt fasz előírja nekik, hogy akkor is szülniük kell, ha belehalnak vagy belenyomorodnak. Csakhogy itt jön be a vallás másik nagy trükkje: nem is kell indokolni!

Hiszen írva vagyon. Ott mondja a Jóisten a saját szavaival, hogy ez így illő és helyénvaló. És akkor hiába magyarázol, hogy de hát ez hülyeség, ez kegyetlenség, ez tragédiákhoz vezet, mert odarajzolta a seggfej maga mögé az Istent, és vele szállsz vitába.

A lengyel előterjesztés szadizmusa mellett még lényegében értelmetlen is, pontosan úgy, minta magyarországi abortusztabletta-tilalom - amelynek szintén nincs más magyarázata, csupán a hitelvek. Csak a legszegényebbeken tapos, akiknek életük legnagyobb krízisében sincs pénzük elutazni a határig, és ott befizetni egy klinikára.

Összesen 409 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kohntalan
2016. május 27. 12:05
A kereszténységnek már az a csekély haszna is elpárolgott, ami eddig jó volt benne: vigasznyújtás, szorongáscsökkentés. Manapság minden normális ember síkideg lesz az elavult keresztény dogmáktól. Eh, ki kéne hajítani a kukába az egészet, a papokat meg elkergetni a picsába! :)
toyota1234
2016. május 03. 22:06
A gyilkosság akkor is gyilkosság ha találunk rá magyarázatot.
Sulammit
2016. április 27. 09:26
Téged is megkérlek, ha fenn vagy a facebookon és az elveid nem tiltják, akkor légy szíves ezt megosztani az ismerőseid között. Subject: Fwd: Fw: Fwd: FW: SZÉPEN Kérlek küld tovább!!!!!! Kérlek küldd tovább te is ismerőseidnek! Nobel-békedíjat Böjte Csabának! Szeretnénk segítségeteket kérni, hogy az oldal taglétszáma minél hamarabb elérje az 50.000 főt. Tehát kérlek, hogy a megosztások mellett az ismerőseiteket is hívjátok meg erre az oldalra. Ha mindenki meghívja legalább egy ismerősét, akkor máris elértük az 50.000 együttérzést. Most 44.894-nél vagyunk.
Sulammit
2016. április 27. 09:26
Akik erre kértek hisznek benne. Sajnos nem segíthetek neked, :) mert fogalmam sincs, hogyan működik ez a dolog. Az e-mail címemre érkezett ismerőseimtől és nem tudom, hogy a mit oszthatok meg belőle. Gondoltam, hogy elég, ha a szöveget.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!