Mikulás parti a Minimax Gyerekhajó fedélzetén

2016. november 28. 23:02

December 4-én, vasárnap 10 órától különleges meglepetéssel készülnek a decemberi Minimax Gyerekhajón. A csodálatos dunai hajókázáson ezúttal nem csak népszerű előadók koncert várja a szórakozni vágyó kicsiket, hanem a nagyszakállú Mikulás és segédei a Manók is.

2016. november 28. 23:02

Mire lehet számítani a Mikulás Minimax Gyerekhajón?

- két órás dunai hajókázás (fűtött, zárt hajón)
- a Buborék együttes gyerekkoncertjével egybekötött Mikulás műsor
- finomságokkal teli Mikulás-csomag minden kisgyereknek
- a Minimax sztárjai: Pici Cica és Mini 
- rajz- és kézművesfoglalkozás
- társasjáték- parti
- arcfestés
- bébisarok
- Zokni Nyunya készítés
- Találkozás a Gondevőkkel.
 
Ajándék: fotót készítenek a fotó sarokban arról, aki szeretné magát a Mikulással megörökíteni, melyet ajándékba elküldenek, illetve a rendezvényfotók is letölthetőek ingyen a www.manofoto.hu oldalról.
 
Jótékonyság: társasjátékokat gyűjtenek a Mikulásgyár számára, aki eljuttatja azokat szegények és nehéz körülmények között élő gyermekekhez. Vigyetek 1-1 jó állapotú társasjátékot a hajóra. Segítsetek együtt!
 
Helyszín: Batthyány téri 2-es kikötő, Táncsics hajó. Beszállás már 09:30-tól. 

Jegyvásárlás KIZÁRÓLAG ELŐVÉTELBEN a www.jegy.hu –n vagy személyesen a Törd a fejed játékboltban (XI. kerület Bartók Béla út 52 szám alatt). 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!