A jótékony szegedi taxis

2016. december 20. 14:11

A szegedi taxis, Berenszki Zoltán szenteste másokon segítve szeretné a kisgyermekeket a klinikáról a családjukhoz fuvarozni, hogy együtt tölthessék a karácsonyi estét.

2016. december 20. 14:11

Berinszki Zoltán szegedi taxis felajánlotta, hogy szenteste több kisgyereket hazafuvaroz a klinikáról, ha azért kellene csak bennmaradniuk, mert a szüleiknek nincs pénzük útiköltségre. Szeretné akcióját országos mozgalommá szélesíteni.

Tudom, milyen borzasztó egy gyereknek, ha karácsonykor benn kell maradnia a klinikán. Ha az orvosok úgy látják, hogy hazamehetnének akár csak néhány órára is, de a szüleik nem tudják őket az anyagi lehetőségük miatt elvinni, ebben segítenék. Ha nem hagyhatják el a klinikát, akkor pedig a szüleiket és a testvéreiket viszem hozzájuk. A lényeg, hogy szenteste együtt legyenek a családok – mondta Berinszki Zoltán.

Berinszki Zoltán elmondta, személyes indíttatás miatt szeretne segíteni, 2006. év végéjét a kislányának is a klinikán kellett töltenie.

Berinszki Zoltán szeretné országos mozgalommá szélesíteni az akcióját. Már egy másik szegedi taxis és néhány magánszemély is csatlakozott hozzá, valamint egy debreceni és egy fővárosi kollégája is felajánlotta a segítségét. A Facebookon néhány napja létrehozta a Taxisok a gyermekekért nyílt csoportot, oda várja a felajánlásokat és a kéréseket. 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!