Gyógyfürdők karácsonyi nyitvatartása

2016. december 25. 22:44

Ebben az időszakban még az év minden szakában zavartalanul nyitva tartó fürdőknél is előfordul, hogy egy-két napra bezárnak, vagy esetleg jelentősen rövidítik a nyitvatartási idejüket. A Termál Online összegyűjtötte, hogy az egyes termálfürdőknél hogyan alakul a nyitvatartási a december 24-26. közötti időszakban.

2016. december 25. 22:44

Lesz olyan fürdő, amely mindhárom napon zárva tart, de olyan is, amelyik a megszokott nyitva tartás szerint üzemel, illetve számos példa van arra, hogy a három napból egy vagy két napot zárva tartanak. Ami azért tipikusnak mondható – bár van kivétel is –, az, hogy december 24-én a legtöbb termálfürdő a megszokottnál jóval korábban bezár.

2016. december 24., szombat

A Budapest Gyógyfürdői Zrt-hez tartozó fürdők ezen a napon szombati nyitva tartás szerint, 6 és 14 óra óra között lesznek nyitva. Ez alól kivételt jelent a Dandár és a Csillaghegyi Fürdő, ugyanis ezek 8 és 14 óra között üzemelnek. A Király Gyógyfürdő szombaton zárva tart. A Rudas Gyógyfürdőben társas fürdőzés lesz, és ezen a napon éjszakai fürdőzést nem tartanak.

2016. december 25., vasárnap

A Gellért, a Lukács, a Király, a Rudas és a Széchenyi Gyógyfürdő 10 és 18 óra között lesz nyitva. A Széchenyi Gyógyfürdőben a tb-szolgáltatás szünetel. A többi gyógyfürdő zárva tart. A Rudasban vasárnap is társas fürdőzésre kerül sor, és az éjszakai fürdőzés szombathoz hasonlóan szintén nem kerül megrendezésre.

2016. december 26., hétfő

A fürdők vasárnapi nyitva tartás szerint üzemelnek, kivéve a Csillaghegyi Fürdőt, amely zárva tart. A Rudasban a korábbi napokhoz hasonlóan társas fürdőzésre kerül sor. A Széchenyi Gyógyfürdőben a tb-szolgáltatások szünetelnek.

Fontos tudnivaló, hogy december 24–26. között a fürdők hétvégi, illetve ünnepi emelt árakat alkalmaznak.

Az ország termálfürdőinek részletes karácsonyi nyitva tartása ITT olvasható.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!