Szörnyellákból gyermekarcú babák

2017. január 15. 19:25

Sonia Singh, egy tasmániai édesanya használt Bratz-babákat vásárol fel, lemossa róluk a túlzott sminket, és gyermekarcú babákká varázsolja őket.

2017. január 15. 19:25

A mindenki által ismert Barbie babákon kívül, vannak más, piacon lévő amerikai divatbaba-kollekciók, mint például a Bratz vagy a Monster High – egyik szörnyűbb babákat készít, mint a másik. Vajon tényleg ezeknek kellene meghatározniuk a jövő nemzedékek ízlését?

Ezzel a trenddel ment szembe egy ausztrál (pontosabban tasmániai) édesanya, aki mindenféle használtáru-piacokon felvásárolja a Bratz-babákat, teljesen lemossa arcukról a túlzott festéket, és életszerűvé rajzolja át őket. Sőt, „normális” ruhákat is horgol és új cipőket is készít a gyermekarcúvá átfestett babáknak. 

Sonia Singh boltjának, a Tree Change Dolls-nak már közel félmillió Facebook-követője van, bemutatkozó YouTube-filmjére pedig több mint 21 millióan kattintottak. 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Arma Gedeon
2017. január 21. 02:33
Ez egyfajta ördögűzés. Bravó!!!
annamanna
2017. január 21. 02:33
Egyáltalán hogyan, mit lehet ilyen babákkal játszani? Az alábbi videóban szereplő kislány például hogy játszik a babákkal? http://www.borsonline.hu/aktualis/bekamerazta-kislanya-szobajat-nem-kellett-volna/125188 Nem lehetséges, hogy a babák külsejének megváltozásával maga a játék is teljesen céltalanná, értelmetlenné válik?
kaltran
2017. január 16. 18:53
Végre beindult az emberarcú forradalom. Avagy mindig is voltunk, csak nagy hanggal elnyomtak minket. Eddig.
fogd a pénzt és kuss
2017. január 16. 11:19
én azért hiányolom az lmbtqwer babákat!!! hogy lesznek így a gyerekek elfogadóak???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!