Február 4. – rákellenes küzdelem világnapja

2017. február 02. 23:06

Ötvenmillió forint értékű Béres Csepp adományt adott a daganatos betegek gyógyulásának támogatására a Béres Alapítvány az ország legjelentősebb daganatos betegeket tömörítő szervezetek vezetőinek a rákellenes küzdelem világnapjához kapcsolódva.

2017. február 02. 23:06

Az adományt csütörtökön Béres Klára, az alapítvány elnöke adta át Kásler Miklósnak, az Országos Onkológiai Intézet főigazgató főorvosának, valamint az ország legjelentősebb daganatos betegeket tömörítő szervezetek vezetőinek az Országos Onkológiai Intézetben – közölte az alapítvány.

Mint írják, a rákellenes küzdelem február 4-i világnapja figyelemfelkeltő keretet jelent a kór leküzdésének lehetőségeit kereső összefogásra, a betegek lelki és testi támogatására.

Az alapítvány tapasztalata szerint a súlyos betegségben szenvedőknek hathatós segítséget jelent többek között a gyógyszeres immunerősítés lehetősége, ezért juttatják el évről évre Béres Csepp adományukat a rászorulóknak, orvosok és a betegeket tömörítő országos szervezetek segítségével.

(MTI)

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!