Nagy könyvelhagyó hétvége március 24-26-án

2017. március 21. 20:51

Március 24-tól 26-ig ismét lesz „Nagy könyvelhagyó hétvége”, ekkor ünnepli ugyanis a kilencedik születésnapját a Veszíts el egy könyvet! A szervezők célja idén sem változott: legyen egy hétvége, amikor sok-sok könyvszerető ember veszíti el egyszerre egy-egy kedves könyvét, hogy azt más megtalálhassa, elolvashassa, és később újra elveszíthesse.

2017. március 21. 20:51

Akárcsak az elmúlt években, idén is lesz játék a játékban, hiszen szerveznek egy nyereményjátékot a könyvelhagyó nap köré. 

A feladat nem is lehetne egyszerűbb:

„Veszíts el egy könyvet a nagy könyvelhagyó hétvégén, és azt regisztráld a játék honlapján. Ha ez megvan, fotózd le a frissen elveszített könyvedet, és töltsd fel a képet a játék Facebook oldalára a könyv szerzőjével és címével együtt. Ezáltal máris esélyessé váltál, hogy megnyerd a könyvelhagyó napi játék fődíját, ami egy több mint 25 ezer forint értékű könyvcsomag az Alexandra Kiadó és Könyváruházak jóvoltából!” – olvasható a szervezők közleményében.

Orosháza-Gyopárosfürdő felajánlásaként pedig a pályázók között vigaszdíjként kisorsolnak még két darab, két fő részére szóló gyopárosfürdői élményfürdő belépőt is.

A nyereményjáték három napig tart, és a március 26-án éjfélig feltöltött képek tulajdonosai vesznek majd részt a sorsolásban. Fontos megjegyezni, hogy egy személy csak egy fotóval pályázhat a fődíjra.

A 9. könyvelhagyó hétvége támogatói: Alexandra Kiadó és Könyváruházak, Orosháza-Gyopárosfürdő

Még több információ a Veszíts el egy könyvet! eseményről.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!