Ma kezdődik a 21 napos „Ma rám talál a boldogság” kihívás

2017. március 05. 23:12

A boldogság világnapját március 20-án világszerte megünneplik. Ennek keretében a Boldogság Intézet Bagdi Bella vezetésével mindenkit egy 21 napos „Ma rám talál a boldogság” kihívásra biztat március 6-tól kezdődően 26-ig.

2017. március 05. 23:12

A kihívás célja, hogy a boldogság életünkre gyakorolt hatását felismerjük és tudatosítsuk, melyhez a pozitív pszichológia boldogságfokozó technikáját alkalmazzák.

A kihívás lényege, hogy 21 napon át mindennap egy apró örömöt osszon meg mindenki egymással, és így terjesszék a boldogság üzenetét a közösségekben és a világban.

„Akik élvezni tudják a jelen pillanatot,

• nagyobb önbizalommal rendelkeznek;

• extrovertáltabbak;

• elégedettebbek;

• kisebb a valószínűsége, hogy depresszióba esnek;

• kevésbé szenvednek a stressztől, bűntudattól, szégyentől” – tudatja a honlap az érdeklődőkkel.

A kihívás teljesítéséhez, csupán annyit kell tenni, hogy mindennap fel kell tölteni a Boldogságprogram oldalra egy fotót, egy apró szösszenetet vagy akár egy rövidke videót arról, hogy az adott napon milyen apró öröm ért.

A programról további információ itt olvasható!

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!