Tabu-titkok az „ÉLET színpadán” a Thália Színházban

2017. március 09. 14:41

Tabu-titkok az „ÉLET színpadán” címmel tartanak jótékonysági rendezvényt pénteken a budapesti Thália Színházban, ahol neves előadók tabutémákról beszélnek majd – közölte Polus Enikő, az egyik szervező, a Mesekő Alapítvány vezetője, az M1 aktuális csatorna csütörtöki műsorában.

2017. március 09. 14:41

A mentálhigiénés szakember úgy fogalmazott, hogy a színházban „elhúzzák a függönyt” a tabuként kezelt kérdésekről. Ahhoz, hogy egészségesek legyenek a családok, foglalkozni kell a világ átalakulásával kapcsolatos témákkal – hangsúlyozta. Példaként említette az online biztonságot, az egészséges szexualitást, az új szakmák kialakulását és a mozaikcsaládok megjelenését.

A rendezvény regisztrációhoz kötött és ingyenes, ugyanakkor jótékonysági is, mert a felajánlott adományokat a ráckeresztúri drogrehabilitációs felnőttközpont kapja – mondta.

*

A programról további részletek ITT olvashatók. 

(MTI)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!