Támogassa Ön is a koraszülötteket!

2017. november 28. 21:41

Ha a Fiatal Családosok Klubjának adventi vásárára ellátogat, a koraszülötteket is támogathatja.

2017. november 28. 21:41

 

A koraszülötteket támogatja vasárnapi, adventi vásárának bevételével a Fiatal Családosok Klubja (Ficsak), ahogy arról a szervezet alapítója beszélt kedden az M1 aktuális csatornán.

Király Nóra közölte: adventi vásárukat második alkalommal rendezik meg, idén a Millenárison december 3-án. Elmondta, tavasszal kezdődött a szervezés, akkor döntöttek a tavaly részt vevő szervezetekkel közösen arról, hogy a koraszülötteket támogatják a vásár bevételével, és a Melletted a helyem egyesületre esett a választásuk. Hozzátette: a kisbabák anyatejes táplálását is szeretnék segíteni.

Közölte, tavaly 1,5 millió forintot gyűjtöttek egy félnapos rendezvénnyel, akkor a daganatos és leukémiás gyermekeket segítő Őrzők Alapítványt támogatták, idén ennél több pénzt szeretnének.

Király Nóra elmondta azt is, hogy mintegy száz szervezet, cég és közéleti szereplő csatlakozott a kezdeményezéshez. A vásáron csak kézműves termékeket, karácsonyi kiegészítőket, így egyebek mellett mécseseket, süteményeket, mézeskalácsot, karácsonyfadíszt, adventi koszorút lehet majd kapni a Ficsak alapítója szerint.

(MTI)

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2017. november 29. 08:44
Támogatom, de az okokat is szeretném tudni, hogy Magyarországon, miért van ennyi koraszülött. A nők dohányzása és a fogamzásgátlás tabletták, biztos, hogy első helyen vannak. Pláne úgy, ha ez a kettő egyszerre.
teljesenertelmetlen
2017. november 29. 08:08
Nem, nem, itt valami félreértés van! Én az államot támogatom az adómmal, az államnak pedig kutya kötelessége, hogy mindent megtegyen a koraszülöttekért, mert a legnagyobb érték az ember! Az, hogy a törött szárnyú sasok gyógyítására ad-e valaki, az más kérdés, mert az nem eminens feladata az államnak.
szekula
2017. november 29. 02:26
150 éve van inkubátor csupán, előtte a koraszülöttek zöme meghalt. A konzervatívok teljesen ki lehetnek akadva, hogy a tudomány istent játszik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!