Bezár a Mikulásgyár szombat este

2019. december 21. 11:53

Bezár szombat este a Mikulásgyár – közölték a szervezők az MTI-vel. A közlemény szerint a karitatív akció keretében eddig már csaknem 20 ezren adták le ajándékaikat a fővárosi Millenáris Parkban.  

2019. december 21. 11:53

A Mikulásgyárba több mint ötven cég küldött önkénteseket, majdnem hétszáz civil, vállalati dolgozó kapcsolódott be a munkába. Idén sikerült mintegy 100 000 kilogrammnyi adományt, köztük 50 ezer könyvet összegyűjteni.

A legtöbb magánszemély idén is tartós élelmiszert ajánlott fel a rászorulóknak, de sokan adományoztak játékot, tisztító- és tisztálkodási szereket, ruhákat, de volt, aki fenyőfát vagy számítógépet hozott - áll a közleményben.

Vidéken a postahivatalokban is fel lehetett adni az adományokat, a Magyar Postának köszönhetően még szombaton is érkeznek szállítmányok Budapestre. Ezeket is a Magyar Vöröskereszt továbbítja a mélyszegénységben élő családokhoz – írták.

Az idén tizenötödik alkalommal megrendezett karácsonyi jótékonysági akció keretében november 29-étől lehetett ajándékokat felajánlani a rászorulóknak.

(MTI)
 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2019. december 21. 18:01
Szerintem minden adományozó álszent öncsaló, aki nem konkrétan annak ad, akit konkrétan ismer, hanem az adományai közvetítését "cégre" bízza (legyen ez bármilyen jószándékúnak tűnő karitatív vagy vallási szervezet). Teljesen biztos, hogy minden ilyen szervezet lop. Aki valóban segíteni akar, az magától is megtalálja a rászorulókat, AZ ORGONOK MEG A TARTUFFE-ÖKÖT.
szürkemókus
2019. december 21. 17:10
Na de miért gyár?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!