Demjén Rózsiékkal ropta Orbán Viktor

2019. december 31. 08:09

A miniszterelnök is részt vett a Papp László Sportarénában rendezett Demjén 2019 koncerten.

2019. december 31. 08:09

Kép: Orbán Viktor - Facebook

Összesen 243 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palika1955
2020. január 01. 17:10
Na, akkor itt láthatjuk a a többszörösen is hírhedt kozmosz/liszkaymisi/ Phötön/foton-koton zsidógyűlölő alakot, aki szokása szerint henceg a monoszlói birtokával és ezt a videót most feltette a youtube-ra is. Itt persze nem úgy viselkedik mint itt a fórumon. Nem használ vulgáris szavakat, nem közönségeskedik, nem akar sulamit szoknyája alá beszagolgatni és nem zsidózik náci módra. Végig röhög és jópofizik, hiszen el akarja adni a pusztába épült Borkúriát és az elhíresült 5OO nm-es nappaliját, ahol bazsevál. https://www.youtube.com/watch?v=gujnQOwRU3U&t=28s
BőröndÖdön
2020. január 01. 15:05
Ez valami borzalom...:(
Menhetten
2020. január 01. 13:38
Egyrészt, hogy lehet a törpe itt akkora, mint Kóbor, aki 185 cm? Másrészt, vigasztaljon mindenkit, hogy Demjén Ferenc szuperkoncertje nem volt veszélyben, Kásler hozzávágott 25 millió forint miniszteri támogatást. Üzenem Káslernek: Várj, míg felkel majd a NÉP! Bazze... engem nem a 25 milla zavar, ám legyen. De neki már nem kéne semmilyen koncertet adnia. Hangja már rég hamis. A fehérvári koncertjére, ahol a harmadik szám után hoztak neki egy fotelt mert állni már nem bírt. Normális helyeken ez úgy megy, hogy odamegy a zenekar, ad egy gigamega koncertet, qrvajót, aztán A ZENEKAR adományoz adott országban valami nagyon jó célra, mondjuk 25.000 dollárt ... Metallica, Helsinki - de ők mindenhol adományoznak, ahol fellépnek.
hátakkor
2020. január 01. 12:20
Rocktóber Kövéren és kopaszon A hangerőt már nem bírom De ha már eljöttetek Egy kicsit még ilyen leszek Elkopik a bőrnadrág A hosszú hajat levágják Meghíznak a rockerek Akkor is ilyen leszek Megyek az út másik felén Kemény kő a szívem helyén Vésd fel, jegyezd meg jól Hogy Rocktóberben születtem én Eltűnik a diszkóláz Összedől az üvegház Ágyamban már kisgyerek Akkor is ilyen leszek Megyek az út másik felén Kemény kő a szívem helyén Vésd fel, jegyezd meg jól Hogy Rocktóberben születtem én Sör folyik a vér helyett Sárkány száll a domb felett Nem ismersz meg még lehet Én akkor is ilyen leszek Megyek az út másik felén Kemény kő a szívem helyén Vésd fel, jegyezd meg jól Hogy Rocktóberben születtem én
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!