Rácz Zsófia az érettségiről kérdezi Maruzsa Zoltánt

2020. április 25. 14:24

A videókból kiderül az is, hogy nem kell egy évet kihagynia annak, aki most nem vesz részt az érettségin.

2020. április 25. 14:24

Rácz Zsófia fiatalokért felelős helyettes államtitkár videósorozatot töltött fel a YouTube-ra, amelyben az érettségiről és az oktatást érintő más fontos kérdésekről kérdezi Maruzsa Zoltán államtitkárt, tekintettel a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetre.

A videókból többek között kiderül az is, hogy nem kell egy évet kihagynia annak, aki most nem vesz részt az érettségin. Az őszi vizsgaidőszakban ugyanis lényegében megismételnék a teljes érettségit és a tervek szerint a keresztféléves felsőoktatási felvételit is kibővítik majd, tehát nem csak mesterszakokra, hanem alapképzésekre is széles körben lehet majd jelentkezni. Így fél év múlva már a felvételin is túl lehet, aki most halaszt.

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2020. május 02. 07:56
Bájos ez a páros...:(
annamanna
2020. április 26. 05:08
Van annak némi dohos és avas bája, hogy egy olyan helyettes államtitkár bólogat hevesen az érettségizőkkel való kitoláshoz, akinek a kedvéért direkt törvényt módosítottak, hogy diploma nélkül is megkaphassa a státuszt. Ebből továbbmenve következik, hogy azok bólogatnak hevesen az érettségizőkkel való kitoláshoz, akik......
Csigorin
2020. április 25. 20:58
azert el kell ismerni hogy ilyen jo no a komplett ballib palettan nincs mint zsofika. talan a donath annacska egyedul aki ott dughato, de a gyulolet kezdi mar neki is kikezdeni a fajtajellegzetes arcocskajat..
Senki Alfonz
2020. április 25. 18:01
Úgy látom, hogy a szőke cica nagyon szereti a lófarkat. Segítsünk neki, rajta!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!