Dömötör: Már több mint egymillióan töltötték ki a kérdőívet

2020. július 28. 13:01

A koronavírus egészségügyi, gazdasági és nemzetközi összefüggéseiről is állást lehet foglalni.

2020. július 28. 13:01

Már több mint egymillióan vettek részt a nemzeti konzultációban – jelentette be keddi budapesti sajtótájékoztatóján a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

Dömötör Csaba közölte: eddig 1 millió 96 ezren töltötték ki a kérdőívet, ami azt bizonyítja, hogy a kérdések minden családot érintenek, ezért a magyarok szívesen el is mondják a véleményüket.

A kérdőíven a koronavírus egészségügyi, gazdasági és nemzetközi összefüggéseiről is állást lehet foglalni – emlékeztetett. A többi között arról mondhatják el az emberek a véleményüket, hogy szükség van-e a hazai gyártókapacitások megerősítésére, egy állandó hazai járványügyi figyelőszolgálatra vagy a bankok és multinacionális cégek közös teherviselésére.

(MTI)

 

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
flesh ripper
2020. július 29. 09:14
Visszajelzés, fontos gesztus! Kitölteni, visszaküldeni! Lássuk, lássák, hogy mi vagyunk a többség és a közös akaratunk: Magyarország az első!
balbako_
2020. július 29. 07:42
Lesz ez még több is.
mákos lecsó
2020. július 29. 06:01
Csak? A fidesznek 2,5 millió stabil szavazója van. De van még két hét, meg lesz az a 3 millió. Vagy legyen inkább 4 millió? Vitya bá' majd eldönti.
yndi
2020. július 29. 00:17
A május 1-jei felvonulásokon meg a kommunista szombatokon is sokan vettek részt anno, a Kádár-rendszerben. Miért nem szavazhatnak a választópolgárok kötelező erővel konkrét törvényjavaslatokról? Miért nem volt népszavazás az új alkotmányról? Paksról? Az olimpiáról? A vasárnapi nyitvatartásról? Az európai ügyészségről? A Fidesz törvényben szigorította a népszavazás feltételeit, aztán pedig kopasz huligánokat vetett be, nehogy még így is dönthessen a nép. Amíg az ellenzék nem kérdezhet állami pénzből ugyanúgy, ahogyan a kormány, addig a konzultáció közpénzből finanszírozott kormánypropaganda. Amíg pedig a résztvevők személyazonossága, száma, az eredmény feldolgozása mind teljesen ellenőrizhetetlen, addig a konzultáció szemfényvesztés, népbutítás, cirkusz, pénzpocsékolás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!