Már a jövő héten megvizsgálhatjuk az orosz vakcinát, valamint annak előállítási folyamatát

2020. november 27. 14:53

Ez egy kivételes lehetőség, amiért köszönetet mondunk.

2020. november 27. 14:53
Szijjártó Péter
Szijjártó Péter

„A mai napon azt a felajánlást kaptuk az orosz kormánytól, hogy a magyar orvosok és hatósági szakemberek lehetőséget kapnak arra, hogy az oroszországi laboratóriumokban vizsgálják meg az oltóanyagot és annak helyszíni előállítását.

Ezek az oroszországi laboratóriumok rendelkeznek az Egészségügyi Világszervezet hitelesítésével, és már a jövő héten lehetőségünk lesz vizsgálni a vakcinát, valamint annak előállítási folyamatát.

Ez egy kivételes lehetőség, amiért köszönetet mondunk, hiszen ez felgyorsítja azt a folyamatot, amelynek a végén a magyar szakemberek meghozhatják a maguk döntését az orosz vakcina magyarországi használatáról.”

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zara
2020. november 27. 22:37
az orosz vakcina tünik a legbiztonságosabbnak...az egyetlen amit már használt (ebola vakcina)technológiával készült, az amerikai mRNA vakcinák szerintem zsákbamacska...még emberen nem voltak használva...
Menhetten
2020. november 27. 18:29
Kötelezném a kakadunak és a 133 bátor embernek először beadni!
Armageddon
2020. november 27. 16:38
Hajrá! Majd ha a nagy sebbel lobbal beharangozott versenyfutás lecsengett és a gyermekbetegségeiből is kigyógyult a vak cina, na majd utána érdekel.
balbako_
2020. november 27. 15:53
Ha jó akkor mi is kérünk belőle a feleségem és én.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!