Kálmán Olga törölte a botrányos posztját

2021. január 04. 07:44

Szerinte nem ő, hanem a fideszes trollok sértegettek másokat másságukért.

2021. január 04. 07:44
null

Ahogy tegnap mi is írtunk róla, Kálmán Olga is megosztotta a Dumaszínház újévi köszöntő paródiáját, amelyben Áder Jánost és Weisz Fanni halláskárosodottságát figurázta ki Lengyel Tamás. Rengeteg, jóérzéssel rendelkező ember háborodott fel mind a videó tartalmán, mind pedig azon, hogy ezt a DK-s politikus meg is osztotta. A közfelháborodást követően sejthető volt, hogy az egykori műsorvezető a posztot le fogja törölni Facebook oldaláról, azonban ennek indoklása felettébb váratlanra sikerült. A baloldali politikus szerint ugyanis nem ő, hanem a fideszes trollok sértegettek másokat másságukért. „Ismét remek ízelítőt kaptunk abból, hogy ami a Fidesznek fáj, arra azonnal ráküldi a bérkommentelő hadat, a lakájsajtót” – állítja Kálmán Olga.

A DK-s politikus szerint továbbá nem az fáj a videón felháborodóknak, hogy ő valaki fogyatékosságának kifigurázását tartja viccesnek, hanem az, hogy az emberek nem értik a humort, és  „fájó felemlegetni kaszkadőr Szájert, a jachtozó, urizáló, bulibáró, a világ szemét kilopó, a járványt pánikolva »kezelő« Orbán-kormányt.”

Ha már humor, Kálmán Olga újabb fergeteges poénnal zárta bejegyzését: „Nem lennék meglepve, ha ma éjszaka a rendkívüli jogrend pápája, Semjén Zsolt már szövegezné azt a törvényt, melynek értelmében holnap reggel 8 órától tilos a politikai paródia mindennemű formája.”

Felkészülve erre a szcenárióra, még a tegnapi nap során mentettük a politikus posztját az utókornak, emlékezzenek a napra, amikor a baloldal leckét adott toleranciából.

 

 

Összesen 261 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2021. január 05. 10:08
ő magát meg a klozet papír fogja!
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. január 04. 21:09
Mindig van lentebb. Ezeket az embereket akkor sem tudnám tisztelni ha okkal tennék azt amit.
egy genetikusanalattvaló
2021. január 04. 21:07
A Dumaszínház színvonaláról is sokat mond ez a silány paródia. Kálmán szolgáról meg szót se ejtsünk. Tudjuk ki ő. Tőle a legaljasabb dolog sem meglepő.
retsag
2021. január 04. 18:38
Micsoda gusztustalan férgek vagytok ti, Lengyel, Kálmán stb.! És MINDENBŐL kimosakodtok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!