Szíjj László magánalapítványa is segített Zsombor gyógyulásában

2021. február 19. 20:40

A gerincvelői izomsorvadásban (SMA) szenvedő, kazincbarcikai Zsombor gyógykezelésére is összegyűlt több 700 millió forint.

2021. február 19. 20:40
null

Másfél évvel azután, hogy az SMA-ban szenvedő Zente és Levente kezelésére sikerült összegyűjteniük a gyerekek szüleinek 700-700 millió forintot, újabb kisfiú kaphatja meg a világ egyik legdrágább terápiáját. Mint arról mi is beszámoltunk,összegyűlt a pénz az Zsombor kezelésére, családja a Facebookon közölte a hírt. Az adományozók közt szerepel a Duna Bonum Alapítvány, a Duna Aszfalt Zrt. tulajdonosának, Szíjj Lászlónak a magánalapítványa támogatta.

A Zolgensma egy génterápia, amellyel SMA-ban szenvedő gyerekeket kezelnek. A készítményét mielőbb, de legfeljebb kétéves koruk előtt kaphatják meg gyerekek, mert akkor még lehet esélyük az állapotjavulásra.

A Spinraza gyógyszerével egyébként már elindulhat a felnőtt SMA-betegek kezelése.

Nyitókép: YouTube

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lazio154
2021. február 21. 07:39
Most már csak annak a pár ezer Szijhoz képest koldus embernek a nevét kellene ismertetni, aki szintén adakoztak. Az Evangéliumok emlitik a szegény asszony 2 filléres adományát, amire Jézus is felfigyel. Eképen szól :" Bizony mondom néktek az Úr előtt többet ér ez, mint a gazdag ember búsás adománya". Úgy gondolom a jacht tulajdonos adománya is a mi adónkból keletkezett, semmi említésre méltó nincs benne .
Viro manĝi
2021. február 20. 13:34
"Ügyeljetek, hogy a jót ne az emberek szeme láttára tegyétek, azért, hogy lássanak benneteket. Így semmi jutalom nem vár rátok mennyei Atyátoknál. Amikor tehát alamizsnát adsz, ne kürtöltess magad előtt, mint a képmutatók teszik a zsinagógában és az utcán, hogy dicsérjék őket az emberek! Bizony mondom nektek: megkapták jutalmukat. Te úgy adj alamizsnát, hogy ne tudja a bal kezed, mit tesz a jobb. Így alamizsnád titokban marad, és Atyád, aki a rejtekben is lát, megjutalmaz." Máté 6,1-4
balbako_
2021. február 20. 12:45
A baloldali önkormányzatok busásan kárpótolják a vörös bárót.
Gombóc XVI. Artúr
2021. február 20. 10:29
Egy jópont Szíjj Lászlónak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!